![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
![]() |
#1 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Z braku kompatybilnego systemu, proszę o przekazanie nagrody, zdobywcy drugiego miejsca
![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
Mi to się podobało jak majster z docentem wywabiali mysz z dziury. Docent pokazywał myszy zdjęcie ekipy naukowej instytutu na wycieczce w NRD.
Nie chcę nagrody, jestem ogólnie niekompatybilny i nie używam CD. Proszę o przekazanie nagrody brązowemu medaliście. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Forumator
Data rejestracji: 02.03.2012
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Թ
Mam nadzieję, że zorganizujesz więcej konkursów.
Tylko byś nagrody lepsze zabezpieczył, na przykład proponuję kostkę 640 kilo RAM albo tę książkę z '94, gdzie Bill jasno udowadnia, że Internet nie ma przyszłości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Forumator
Data rejestracji: 02.03.2012
![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do standardów obsługi, ka uważam, że w ciągu ostatnich lat wiele się zmieniło. Ja znacznie lepiej czuje się obsługiwany w małych, osiedlowych sklepikach, czy nawet w pobliskich dyskontach, gdzie mnie dobrze znają i gdzie "dzień dobry, dziękuję,do widzenia" są na porządku dziennym. Coraz częściej unikam dużych, sieciowych sklepów, gdzie znalezienie jakiegokolwiek kompetentnego personelu graniczy z cudem i gdzie nikt nie ma dla mnie czasu.
Sprzęt: ZX Spectrum+ ------------------------- ...i przyprowadził Pan użytkownika do Apple Store i rzekł mu: "wybierz sobie telefon" Ostatnio zmieniany przez Yossi : 11.11.2012 o godz. 07:36 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Głupi Yasio
Przyjmuje uścisk
![]() Po prostu lobie Koftę, a nawet kiedyś poznałem osobiście. W okolicznościach które ..... pominę ![]() ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
on pijany i ty pijany
![]()
![]() |
#9 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
A pan Kierownik miał koleżankę żonę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A o opatentowaniu prostokąta słyszeli..?
![]()
![]() |
#11 |
Odwiedziłem dzisiaj iSpot'a, a tak, żeby sobie pooglądać... Sprzęt jak sprzęt, ale zostałem miło zaskoczony obsługą. 'Dzień dobry' to w tej chwili mówią w większości tego typu sklepików, więc szoku nie było, ale dalej personel nie narzucał się jakimś 'może w czymś pomóc', choć z drugiej strony jak zauważyłem, cały czas starali się być w pobliżu (w razie co), natomiast jak wychodziłem zaskoczyli mnie zupełnie mówiąc 'do widzenia'. Miło, wreszcie jakiś wyższy standard obsługi klienta. Nie to co w BRW, gdzie zapytany sprzedawca sprawiał wrażenie ciężko obrażonego, że klient zawraca mu cztery litery mimo, że zostawiłem w sklepie niemały pieniądz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Jak chcesz, żeby każda obsługa wydawała Ci się miła i profesjonalna, to zrób zakupy w Społem, kiedy zmianę mają tam stare larwy czekające do emerytury, potem wszystko i wszędzie będzie piękne.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Թ
W moim Społem Pelcowizna są niezmiernie miłe panie i nawet Dzień Dobry mówimy sobie na ulicy. W Figaro też bardzo miłe i nieraz 30 minut tam stoję o 4 rano na pogaduszkach i gorącym kotlecie mielonym
![]() Natomiast taka obsługa o której mówi Reetou kojarzy mi się z brakiem kompetencji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
przepraszam.. nie mogłem się powstrzymać ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Głupi Yasio
Sorry Patrix - na tym poziomie nie dyskutuje.
Problemy techniczne - tak. Jakieś urojenia i wydziwianie - nie. !Misiek4 - coś ruszyło? Może jednak bootowanie z SuperDrive? I IMHO - z BootCampa jednak jest po Bożemu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|