![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|
|
|
#1 | |
|
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() Data rejestracji: 26.10.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hehe wiedzialem ze sie udezy w stol i sie nozyce odezwa , sam mam ip5 i twierdze ze jest dedykowany typowo pod rynek w us a reszte sobie dopowiedz , jak dla mnie android czy ios to jest jedno guwno drugie zasrane
|
|
|
#3 |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeżeli ktoś jest idiotą, to jego problem.
Jeżeli lubisz być chroniony przez innych, to się wyprowadź do Korei Północnej. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guru
Nie podoba mi się Korea - Nie każdy potrzebuje root'a i wirusów w telefonie... Nie potrafisz zrozumieć że skoro płacę 2 koła za telefon to on ma działać bez żadnych kombinacji. W końcu za coś się płaci. A nie rzeby kombinować dodatkowo i tracić swój cenny czas. Może nie cenisz swojego czasu - ale ja tak.
Ostatnio zmieniany przez mgit : 01.09.2015 o godz. 21:29 |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Forumator
Data rejestracji: 02.03.2012
![]() |
Cytat:
Zapłaciłem niecałe 400 zł. Nie potrzebuję żadnego root'a. Działa bez żadnych kombinacji. Nie kombinuję dodatkowo bo nie ma takie potrzeby. W ramach licencji mam 30 GB miejsca na OneDrive oraz pełny pakiet Office. Zainstalowany WP 8.1, z możliwością (UWAGA - Możliwością, a nie KONIECZNOŚCIĄ) upgrade do WP 10. Wszystkie niezbędne do codziennej pracy aplikacje są od razu zainstalowane, nie ma w zasadzie potrzeby instalowania niczego ze sklepu. W strzelanie świnkami nie gram, więc nie wiem jak to działa i czy za to się płaci. 400 zł, nie 4000 zł. P.S. Sugeruję zakup (lub - jeśli Apple coś takiego daje za darmo - to zainstalowanie darmowego) słownika ortograficznego.
Sprzęt: ZX Spectrum+ ------------------------- ...i przyprowadził Pan użytkownika do Apple Store i rzekł mu: "wybierz sobie telefon" Ostatnio zmieniany przez Yossi : 03.09.2015 o godz. 07:17 |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Guru
Cytat:
Co do oprogramowania Office w telefonie jest mi nie potrzebne... co innego przeglądarka CAD... co do gier - nie gram na telefonie i grać nie zamierzam - nie mam 14 lat by się jarać grą na 5 calowym ekranie... Co do onedrive ja mam jakieś 130 Gb i co z tego... mam swoją chmurę w NAS Synlogic - więc mi to obojętne - bo i tak z tego nie skorzystam... Co do ortografii - mam słownik w przeglądarce ale jak piszę w telefonie to autokorekta czasami coś skrzani. Zawsze możesz zablokować moją osobę i tym samym nie będziesz oglądać moich błędów - skrypt forum ma takową funkcje - jak ignorują użytkownika... warto się z nią zaprzyjaźnić...
Ostatnio zmieniany przez mgit : 03.09.2015 o godz. 18:17 |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
A mozesz i placic ze 4 kola i nic tego nie zmieni ze polityka obydwu firm powoduje u mnie wymioty i traktuje ja jako zlo konieczne i dlatego wole zrobic root/jailbrake i miec dostep do uzadzenia a ze , glupich nie sieja tylko sami sie rodza to wycieklo 200tys danych bo nie potrafia myslec jakie ma za soba konsekwencje root/jailbrake czy nawet przeczytac pierwszej strony na cydii i np. zmienic do ftp hasla
|
|
|
#8 |
|
Guru
I co ci ten root' da... w praktyce nic...
|
|
|
#9 |
|
Moderator
Nie chce mi sie pisac co daje bo wiesz sam co daje , kwestia czy lubisz miec kontrole nad swoim urzadzeniem i byc niezaleznym od tych koncernow .
|
|
|
#10 | |
|
logged out
CDRinfo VIP
Cytat:
Osobiście chcę mieć możliwość ingerencji w swoje urządzenie i robienie z nim czego mi się zapragnie BO ZA NIE ZAPŁACIŁEM. Jeżeli ktoś tego nie chce to nie musi, wcale mu nie karze.
|
|
|
|
#11 | |
|
Guru
Cytat:
To jak z kupnem samochodu - który należy zepsuć - by móc coś w nim grzebać i naprawiać
Ostatnio zmieniany przez mgit : 01.09.2015 o godz. 21:56 |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
logged out
CDRinfo VIP
Oj tam oj tam :-P
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Lekceważenie współforumowiczów jest przykre.
Lekceważenie moderatorów (a Grzenia w szczególności) może się źle skończyć.
|
|
|
|
#15 |
|
logged out
CDRinfo VIP
Chwilowa niepoczytalność ;-)
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|