![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#931 | ||||
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Żeby było też jasne nie mam nic przeciwko płaceniu sklepu aby umieścił produkt. Nie miałem też nic przeciwko marży bo 30% to jest normalna przycinka (sporo czasu pracowałem w hurtowni z częściami zamiennymi i wiem jak wyglądają narzuty producent, hurtownik, sklep). Jednak Apple do tego dokłada dodatkowe opłaty. Dalej jej sklep jest jedynym miejscem z którego można zainstalować aplikację nie łamiąc telefonu!! Więc albo godzisz się na ich chorą licencje albo zapomnij o tworzeniu oprogramowania pod iOS i niedługo pewnie pod MacOS - kwestia czasu aż zablokują instalację softu z innych miejsc. Aż dziwne, że żaden urząd antymonopolowy się do nich nie dobiera. Cytat:
Cytat:
![]() Są tylko puste ogólniki które mijają się z faktami. Cytat:
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#932 | |||
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
@andy - nie chce mi sie formatowac pojedynczo Twoich quote'ow i ich cytowac - mam lepsze rzeczy do roboty... Jedyne co zapadlo mi w pamiec to narzekanie na polityke Apple Store i ich zamknieta architekture oraz metode dyśtrybucji. Piwiem jeszcze raz (na litosc) - "NIKT NIE KAZE KUPOWAC!" |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#933 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
chcialbym, zeby twoj osx dzialal tak fajnie na twoim wind jak w7 na mojej tosi
twoj wind jest sprzetowo od niej lepszy tak btw.
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Get a Mac!
Chcialbym zeby Twoj W7 byl tak ladny i latwy w obsludze jak moj OS X... ;-)
I nie chce mi sie wierzyc ze jest na chodzie cos jeszcze slabszego niz 1,6 GHz i 1 GB RAM na GMA 950... |
![]() |
![]() |
![]() |
#935 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Słabisz mnie i innych tekstami w takim stylu. MS Windows też ma natywne wypalanie płytek... wkładasz czystą płytę i przeciągasz pliki na napęd w explorerze, ale olać to. Chciałbym poczytać o sztuczkach na OS X, z ciekawości. Pisać o tym, że to 'boski system' uwielbiasz ale zachęcić nie potrafisz tylko ludzi denerwujesz, potem strzela focha bo go @andy szczuje faktami.
![]() |
![]() |
#936 |
Get a Mac!
Po sztuczki to do Beriona.
On jest kombinator. Ja po prostu UZYWAM! P.S. Chcesz to Ci zrzuty zrobie, tylko daj mejla na PW! ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
Pingwin specjalista.
Nie chcę. Nie wysilaj się, ignorancja się wylewa...
Mi się wydaje, że jesteś użytkownikiem OS X, ale taką lamą - po prostu głaszczesz system z wierzchu, porównując to tak jak moje koleżanki na wydziale filozofii używające MS Windows... Napisz jakieś FAQ to może zmienię zdanie...
amiga500site Ostatnio zmieniany przez Patrix : 06.02.2011 o godz. 01:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
Get a Mac!
Cala po mojej stronie... ;-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#939 | |
ZnakJaworznickiegoBikera
Cytat:
czyli w/g ciebie powinny byc stopklatki i nic wiecej czyz nie tak ?
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Get a Mac!
Mocniejszy proc, wiecej ramu... Ty to nazywasz gorszym sprzetem? A ciekawym jaka grafika jest slabsza od GMA 950 ;-)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#941 |
ZnakJaworznickiegoBikera
mocniejszy proc??
dobre sobie bo to celeron m a nie pentium m
![]() |
![]() |
![]() |
#942 | |
Forumator
Data rejestracji: 27.08.2004
![]() |
Cytat:
Widzę, że kłótnia idzie Wam wszystkim dobrze ![]() A i jeszcze jedno. Wypalanie płyt pod OS X jest tak samo intuicyjne jak pod Windows, jakoś nie widzę przewagi żadnego z systemów.
![]() |
![]() |
#943 | ||||||
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
Cytat:
Cytat:
Jak już wcześniej mówiłem każda platforma się starzeje. Widać to szczególnie jeżeli uaktualniamy oprogramowanie a sprzęt pozostaje taki sam. Ten filmik co pokazałeś nie sugeruje niczego. Tak samo mogę zrobić na W7 z identycznym sprzętem. Cytat:
Cytat:
Jeżeli chodzi o developerów to sytuacja jest identyczna, jeżeli nie ma aplikacji w sklepie to jak użytkownik ją może zainstalować? NIE MOŻE! Nie ma wyboru i musi się zgodzić na chore warunki Apple. Cytat:
Komputer to narzędzie, które ma pomóc w rozwiązywaniu problemów a nie robić kolejne. Cytat:
![]()
XMPP: andrzej(at)czerniak.info.pl Ostatnio zmieniany przez andy : 06.02.2011 o godz. 11:44 |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Pingwin specjalista.
Gadzina18, Ciebie tu się nikt nie czepia.
![]()
![]() |
#945 |
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Jeszcze nie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|