![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|
|
|
#1 | |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Apropo Mercedesów...
Cytat:
Ja tu widze analogię do Apple'a.
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
MiniDisc
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 01.02.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Używam w pracy, przeglądam internet, maile, czytam e-gazety (np. tam, gdzie nawet król chodzi piechotą ), w podróży Dzidek ogląda bajki (spokój przez całą drogę, kto ma dziecko ten wie, że maluch po 30min w samochodzie dostaje "kociokwiku" lub/i "głupawki").Generalnie zastępuje mi netbooka, przy tym mój egzemplarz jest zupełnie neutralny jeśli chodzi o temperaturę pracy, a waga o połowę mniejsza niż netbooka i najważniejsze, 10h pracy na baterii z włączonym wifi - to standard. Oczywiście iPad ma wady, ale uważam, że jego zalety skutecznie rekompensują jego braki.
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
) - nie przeszkadza ci ciężar tego urządzenia? Pewnie można się przyzwyczaić, ale dla mnie to naprawdę było niewygodne. Za duże i ciężkie, żeby długo trzymać jedną reką, za... 'dziwne', żeby oprzeć lub położyć na stole. Więc jak?No a waga może od netbooka mniejsza jest, ale on jest jednak dla mnie wygodniejszy - można postawić na stole, oprzeć na kolanach.. Waga w tym momencie przestaje przeszkadzać. Co do czasu pracy na baterii zgoda. Ale netbooki o podobnych gabarytach też już potrafią tyle pracować.
|
|
|
|
#4 | |
|
MiniDisc
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 01.02.2005
Cytat:
futerał/etui, który rozwiązuje problem odpowiedniego postawienia/ustawienia iPada, do tego pełni funkcję ochronną. Wielkość w żadnym stopniu nie przeszkadza, wręcz przeciwnie na 9,7" z 720p doskonale przegląda się np. internet. Kolejna zaleta, zupełna cisza jeśli chodzi o podzespoły ![]() Z wad, brakuje mi slotu SD/MMC. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
@M@X tak dizajnu opis to podstawa, szczegolnie ze oczy sa rzadkim ficzerem wsrod przedstawicieli gatunku ludzkiego.
@andrzejj9 jestes hejter, nie stac Cie i masz anachroniczne pomysly Mialem podobne wrazenia co do celowosci takiej ilosci programow podczas zabawy z iP4 kumpla.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Lacze sie z Toba w prawdzie, yahol... A wyrazu doda sygnatura dodana przez Tapatalk... Choc z racji kilku gier wroce dzis na chwile jeszcze do iPada. Laptopa juz naprawde nie pamietam kiedy wlaczalem odkad uzywam GG na iPhone...
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Opinia o braku rzeczy uzytecznych dla jednostki jest udowadnianiem, ze cos jest ogolnie beznadziejne? Gratuluje.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tylko, że w ten sposób postępuje coraz więcej producentów samochodów. Czytałem już o częściach wartych kilkadziesiąt złotych, które wymienić można tylko jako cały podzespół, co kosztuje kilka tysięcy (!). I to nie jest przesada.
Jedyny sposób to czytać opinie i testy i unikać takich modeli. Może producenci zrozumieją, że pazerność ma pewne granice. Jeszcze co do Ipada. Jako urządzenie jest mi zupełnie obojętne i daleki jestem od prób zniechęcenia kogokolwiek do niego. Napisałem po prostu jakie są moje wrażenia. I raczej nie wynikają one z braku możliwości jego kupna, bo jak wspomniałem nie jest to drogie i gdyby było mi potrzebne, mógłbym sobie na niego pozwolić. Tylko po co?
|
|
|
#9 |
|
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
To sprzęt (Ipad) skierowany do emerytów i starszych osób i innych mających problemy z obsługą komputera i aktualizacjami ,instalowaniem programów itd..
![]() Włączają i mają internet ,pocztę itd |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Pingwin specjalista.
Nie rozśmieszaj mnie, na pewno nie polskich emerytów
|
|
|
#11 |
|
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
Polska dla Apple de facto nie istnieje
W Stanach taka strategię sprzedaży przyjęto
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Niestety rzeczywistość jest całkiem inna. Apple nie produkuje takiego sprzętu jak opisałem wyżej. Nie twierdzę, że to co robią jest jakieś złe czy najgorsze na świecie. Ich produkty są porównywalne i często bite przez konkurencje. O traktowaniu klienta i w ogóle o ich polityce wspominałem wielokrotnie. Do tego wszystkiego trzeba dodać, że części do swoich produktów Apple bierze od takich firm jak Szajsung(to musi boleć co nie? ), LG(min. wyświetlacz iP4) czy inne. Często Apple te fakty ukrywa aby ich fanatycy/wyznawcy myśleli, że mają do czynienia z czymś magicznym.Dziwi mnie fakt, że o Apple można mówić albo w superlatywach albo wcale. Jeżeli ktoś ich skrytykuje to zaraz jest nazywany hejterem czy kimś podobnym. Podsumowując im większy buzz robi o sobie Apple i jego fanatycy, tym głośniej będzie bombardowała przeciwna strona. P.S. @Max odniesiesz się do moich pytań, czy będziesz udawał, że ich nie ma ? Czyżby były niewygodne?
|
|
|
|
#13 |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Andy - w swoim zaślepieniu, nie widzisz pewnej drobnej, zupełnie nieistotnej sprawy.
Wszystko to o czym piszecie, po prostu zwyczajnie mnie nie obchodzi!. Zarówno iPad, MacBook, czy Miniak sa estetyczne, wygodne, i dodatkowo stać mnie na ich zakup! Można chodzić do teatru w dżinsach, albo w garniturze. Ja chodzę w garniturze. Przy śniadaniu czytam wiadomości na iPadzie. Pracuje na Miniacu. I co? Nic! Nie powoduje to niczego nadzwyczajnego. Tak jest mi wygodniej i elegancko. I na dodatek te miny ludzi na zebraniu, wszyscy wyciągają PC, rożne różniste, małe, duże, białe, czarne, a ja wyciągam MacBooka i nikt mi nie zaszpanuje, nawet Dellem za 10K złotych ![]() Wiec zrozum - ta dyskusja dla mnie jest śmieszna, bez sensu i ............... No!
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Pingwin specjalista.
Cytat:
Cała esencja...
|
|
|
|
#15 | |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|