![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|
|
|
#1 | |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wiesz, takich marnych prowokacji to ja się nie spodziewałem.
Pozostanę przy swoim zdaniu. W tym cytacie widać esencję szpanerstwa. Nie jesteś użytkownikiem Apple tylko fanbojem ![]() Cytat:
Co do emotek, naucz się odróżniać te zwykłe od tych dla sarkazmów, wtedy będziesz pewien tego jak to zinterpretują inni.
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pod całością wypowiedzi mogę się podpisać. Jeśli ktoś używa czegoś, co mu się podoba, co uważa za niezłe i wygodne, to wszystko jest jak najbardziej OK. I wcale nie jest istotne, że coś jest przepłacone za znaczek firmy, bo w sumie co kogo obchodzi ile wydaję na sprzęt? Natomiast jeśli ktoś zaczyna do tego dorabiać ideologię, to już inna para kaloszy. Aha, w tym wszystkim naprawdę nie chodzi o zazdrość...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
15 lat temu pierwsze laptopy robiły takie wrażenie -dziś najwyżej na małych dziewczynkach dla których idolkami są Hannah Montana i Paris Hilton
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Co wy macie do Apple... to tylko firma, która wycenia swoje produkty w taki sposób a nie inny ?
Co tak bardzo zazdrościcie innym, że ich stać na Apple a was nie ? Są produkty dla różnych odbiorców i tych zamożnych i tych mniej zamożnych. Skoro jest grupa osób którzy są gotowi zapłacić np. 8 tyś. zł za Apple to czemu mieli by dawać niższą cenę ... taż to przeczy ekonomii rynku .... Czym taki PC jest lepszy od Mac'a ? Że jest tańszy ? O bardziej otwartej architekturze i możliwości modyfikacji ? Według mnie jest skierowany do innej grupy odbiorców i tyle
|
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#6 | |||
|
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guru
Data rejestracji: 14.10.2005
![]() ![]() |
Te cytaty, które wyróżnił Banana Coctail to cała kwintesencja tego tematu.
To nie jest zwykły użytkownik produktu X. To fanatyzm pełną gębą. Do tego bardzo butny.
|
|
|
#8 | ||
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
![]() Jestem butnym fanbojem, szpanerem i fanatykiem ![]() Aby poprawić wam humor - -Biegnę nawrócić się na Jedynego Słusznego Windowsa! ![]() Za chwile ![]() Bo właśnie dzwonił Steve z propozycją na nabycie nowego iPhona wiec musicie poczekać
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
||
|
|
|
|
|
#9 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yahol, mała poprawka...
zauważ, że użytkownicy PC tutaj nie piszą "mam windowsa i jestem zaje*isty! i nikt z makiem mi nie podskoczy". Więcej dystansu to ludzie z Was zejdą... (poproszę wtedy andy'ego aby też to zrobił )
|
|
|
#10 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Uzywam, uzywalem, uzywal bede... Estetyka i sposob korzystania sprzetu w pelni mi odpowiada. To ze u nas sprzet Apple jest drogi to problem kraju ijego zarobkow a nie Apple sensu stricto... Nie chce juz ani innego telefonu ani innego komputera. O tablecie i mp3ce nie wspominajac. Niedlugo pewnie Apple znow wymysli cos nowego, reszta to skopiuje, a uzytkownicy dalej z poblazliwym usmiechrm w strone chinszczyzny beda woleli sprzet spod znaku nadgryzionego jablka...
@andy - przypomnij pytanie, to sie odniosr. Albo przeoczylem, albo olalem, albo zapomnialem, albo uznalem za nieznaczace. Tak czy owak - szukac mi sie nie chce... |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Co do szpanerstwa. Mój DELL to się dopiero świeci... ![]() btw. Pamiętam o recenzji (choć to nie ten temat). Postaram się w ten weekend kilka słów napisać.
|
|
|
|
#13 |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I tu masz zupełną racje, zresztą pisałem o tym.
Pewnie przeoczyłeś. ![]() A jak ktoś mniej uważny, pomyśli ze to "japko"? To co?
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
|
#14 | |||||||
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Smartfony? NIE były już wcześniej. Tablety? NIE, były już wcześniej. Netbooki? NO NIE, bo były już wcześniej! Jestem pewny, że jeżeli iPhone będzie miał klawiaturę to fanatycy będą rozgłaszali, że Apple wymyśliło smartfona z klawiaturą i jak bardzo to jet za***iste. Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/f113/apple-f...ml#post1144962 Drugie pytanie dotyczy wadliwych iMaków, wspominałem w ostatnim lub przedostatnim poście.
|
|
|
|
#15 | |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ja nie jestem za tym, nie zwracam na to uwagi, ale są ludzie, którzy na to patrzą. |
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|