![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|
|
|
#1 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Po prostu tej odkrywczej innowacyjności nie da się inaczej nazwać.
A tak nawiasem: Innowacja (łac. innovatio ***8211; odnowienie) w socjologii oznacza akceptację celów dyktowanych przez istniejące w grupie społecznej lub społeczeństwie wartości, przy jednoczesnym odrzuceniu tradycyjnych sposobów ich osiągania w danym systemie aksjonormatywnym. Jest to jedna z dewiacji społecznych, czyli odchyleń od konformizmu w ujęciu Roberta K. Mertona. http://pl.wikipedia.org/wiki/Innowacja Tylko zapomniałem, że japkowcy piszą to słowo zawsze przez jedno n
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nieprawda. Innowacja to takie kosmetyki. Jak kosmetyk nie jest innowacja to jest zło.
A kontent to sok jakbłkowy 100%. Powszechnie wiadomo że najważniejsze są wysokiej jakości kontent oraz silny brand, co ma miejsce w case Apple. Sponsoring treści i eventów oraz fokusowanie się na innowacjach zwiększa performance. .PS. wyrażenie "kontent cyfrowy" jest niepoprawne, Jakiś jołop analfabeta to wymyślił. Albo "zawartość cyfrowa", albo jak już to "kontent digitalny" ![]() Np Seagate nie zatrudnia analfabetów i używa sformułowania "zawartość cyfrowa" http://www.seagate.com/www/pl-pl/dig..._entertainment Ostatnio zmieniany przez sobrus : 02.03.2011 o godz. 10:27 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
iM@Xu dzis bedzie prezentacja iPada 2. Ogladnij lepiej to, niz niszcz polski jezyk tu.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Spoko, mozesz byc pewny ze obejrze - specjalnie zwalniam sie wczesniej z pracy by zobaczyc na zywo :-)!
Na pewno bedzie iPad 2, slowo o nowych MacBookach Pro, duze szanse na kolejny preview OS X 10.7 Lion i sneak peak iOS 5, moze nowe iMaki i odswiezony iPod Classic. Nadal nie wiadomo czy pojawi sie przebywajacy na zwolnieniu lekarskim Steve Jobs :-(... Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#7 |
|
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ale to wyciekły, czy to snik piki czy może priwiewy? Jak byś ocenił ten kontent? Dla jakiego on targetu?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Zostaw mi memo, bo mnie gonią dedlajny.
|
|
|
|
#10 |
|
Banned
![]() ![]() |
appleleak? niemozliwe.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Apple Event: Premiera iPad 2 (relacja na żywo z BBC Television Centre)
http://technowinki.onet.pl/wiadomosc...5,artykul.html Ktoś tu kiedyś taki fajny komiks dał... Przy okazji - choć parametry nowego Ipada są całkiem sensowne, dla mnie i tak gabaryty tego urządzenia wykluczają go do jakiegokolwie sensownego użytkowania. Ale za to faktycznie zaczyna mi się podobać tablet Samsunga. Funkcjonalność zbliżona (od Ipada dotychczasowego lepsza), natomiast mniejsza wielkość pozwala na całkiem sensowne używanie i przenoszenie. Też ma pewne wady, ale mając do wyboru Ipad albo to, nie widziałbym argumentów za tym pierwszym.
|
|
|
#12 |
|
Banned
![]() ![]() |
Rewolucji nie ma.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
Apple zdecydował, że dopuści przeglądarkę Opera do swojego Mac App Store .
Żeby ją pobrać, trzeba mieć skończone 17 lat. ![]() http://www.dobreprogramy.pl/Apple-de...osc,23559.html |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Rewolucji istotnie nie ma, choc zobaczymy jeszcze jak developerzy wykorzystaja dwurdzeniowy procesor A5 i 9 razy szybsza grafike. iMovie i Garageband na iPada sa za to smakowite, choc pewnie dostanie je tylko iPad 2 :-(...
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No taka jest polityka Apple. Pewnie tylko iPad 2.
Wole jednak politykę peceta. Kupiłem śmieci za 600zł, dołożyłem do prawie 4 letniego złoma i mam Quada Q8300@3.3Ghz (reszta to 4GB RAM 1066Mhz i HD5670). Może mało stylowy i musiałem pobawić się śrubokrętem, ale ile kosztuje porównywalny Mac? I ile razy musiałbym go wymieniać w ciągu paru lat żebym nie musiał narzekać że coś mi już nie działa? Co do iPada to namnożyło sie ostatnimi czasy tyle urządzeń, że właściwie nie wiem po co to komu. Mamy komputer stacjonarny, laptop DTR, laptop mobilny, netbook, pada oraz smartfona. O ile rozumiem jeżeli ktoś posiada dwie z tych rzeczy, to posiadanie trzech to pewnego rodzaju overkill. Przecież doby nie starczy żeby z wszystkiego choć raz skorzystać! Mam komputer stacjonarny w domu i smartfona do reszty - a laptopa musiałem sprzedać bo się kurzył. Nie zabierałem go ze sobą jak telefon, a w domu nie był konkurencją dla stacjonarki. iPad to taka troche pokraka - ni to telefon ni to laptop. Według mnie troche bez sensu. Nie zabierzesz go ze sobą bo masz iPhone, w domu przyda sie do paru rzeczy i tyle. Podoba mi się, fajnie na tym www wygląda, zdjęcia, poczta. OK. Tylko jakoś mam wrażenie że skończyłby u mnie tak samo jak laptop, zwłaszcza że nie potrafi nawet tego co lap. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 03.03.2011 o godz. 14:57 |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|