![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Zacznę rozpoznawać Androida, kupiłem bowiem A73 GoClevera. Mam pytanie do Andy'ego i znawców - jest jakiś File Manager w stylu Total Commandera ? Oraz komunikator z protokołem Gadu Gadu ? I jeszcze coś do fajnego czytania książek w PDF.
|
Cytat:
|
Narzędziowe
SetCPU https://play.google.com/store/apps/d...clocking&hl=pl Cytat:
Dzięki takim zabiegom wydłużamy czas pracy na baterii. Aplikacja kosztuje ~6zł. |
Od dłuższego czasu się do niej przymierzałem. Do tej pory myślałem, że używanie jej nieznacznie zwiększy mi szybkość i dokładność (obecnie miałem GO Keyboard). Jednak gdy tylko ją zainstalowałem... :D Szok. Swype rządzi. Nie tylko przez super inteligentne domyślanie się co chcemy napisać, ale przez super gesty!
S+5 klawiatura numeryczna; S+C kopiowanie; S+V wklejanie; S+A zaznaczanie; S+Shift wybór "kapitalizacji" wyrazu Szybkością i dokładnością wymiata to co jest na rynku ;) http://forum.android.com.pl/f34/swyp...nka-w-pl-6032/ |
wyladowalo w telefonie :)
|
Ilość załączników: 2
Produktywność
Cytat:
Załącznik 59187Załącznik 59186 |
Teraz zapewne przydałyby się jakieś aplikacje zimowe.
Wielkopolska - to raczej propozycja na nieco wyższe temperatury, które zachęcają do zwiedzania. Z zaproszeniem do pięknego rejonu Polski i zwiedzenia atrakcji turystycznych Wielkopolska (TRAIL.PL) |
ESET Mobile Security
z poziomu telefonu do znalezienia w Android Market antywirus z antyspamem, opcja cichego blokowania rozmow i sms itp darmowy, choc to beta, dziala swietnie ____________ Latarka jak sama nazwa wskazuje zamienia flash naszego aparatu w latarke ____________ Skype dziala rewelacyjnie, obsluguje videorozmowy (czego brakowalo w wersji na WM) do tego integruje sie z kontaktami _______________ integruje telefon z portalem spolecznosciowym - biblioteki zdjec, kontakty itp do kalendarza dodaje urodziny znajomych do tego wygodnie pozwala kozystac z FB |
Ilość załączników: 3
MiLocker - świetnie wyglądający lockscreen. Na chwilę obecną praktycznie brak opcji dzięki czemu spersonalizujemy aplikację pod siebie. Drugi minus to omijanie odblokowania wzorem. Po odblokowaniu ekranu powinien pojawić się ekran, na którym trzeba narysować wzór aby telefon został odblokowany (takie tam zabezpieczenie).
Zrzuty ekranu przykładowego stylu: Przed naciśnięciem, oraz po naciśnięciu i przesunięciu pierścienia: (te prześwity to tapeta - nie mam pojęcia dlaczego się pojawiły) Załącznik 58753Załącznik 58754 Link do aplikacji: Załącznik 58752 |
w sumie zaryzykowałbym z tą nakładką, ale romów wgrywać od nowa mi sie nie chce ;)
--edit-- i tak juz betatesterów nie chcą ;) |
|
W promocji Shazam Encore - tylko 33gr.
|
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:13. |