![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.02.2005
![]() |
2 DVD na jednym krazku ?
Cze
![]() Czy mozna polaczyc film DVD ktory jest na dwuch krazkach w jedna calosc ? Chce go nagrac na jedna plytke DVD . |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
God Father
Data rejestracji: 29.11.2004
![]() |
Można. Na przykład za pomocą dvd shrinka - opcja reauthor.
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
![]() |
muglbys mi to troszeczke jasniej opisac ?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Nowy na forum
![]() |
Dzieki
![]() Udalo mi sie
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.03.2005
![]() |
A czy można to zrobić jakimś innym softem bo shrink robi na jednej płycie dwa tracki z dwiema częściami filmu? Ja chciałbym mieć cały film w jednym kawałku. Robiłem próbę z TMPG DVD Author ale tracę wtedy napisy.
Proszę o radę |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Pentium4ever
Data rejestracji: 06.12.2003
![]() |
Cytat:
odpalasz DVD2ONE wskazujesz w SOURCE (1 część filmu)i DESTINATION a poniżej w COPY MODE z listy wybierasz JOIN klikasz NEXT SELECT THE TITLE... i na NEXT wybierasz ścieżynę i napisy i NEXT teraz wybierasz drugą część filmu - NEXT SOURCE - i typ łączenia materiału NO SEAMLES - powoduje że powstaną 2 części oddzielone od siebie fizycznie: VTS_01_1, 2 (pierwsza część) VTS_02_1, 2 (druga część) SEAMLES - części zostaną fizycznie zespolone: powstaną tylko VTS_01_1, 2, 3, 4 i klikasz na JOIN SELECT THE TITLE... drugiej części i NEXT znów wybierasz ścieżkę i napisy, tym razem 2 części - należy wybrać te same jeśli to jest łączenie 2 części tego samego filmu i NEXT pojawią się teraz na liście 2 pozycje |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.03.2005
![]() |
Dzięki za szybką odpowiedź
Wszystko ładnie połączył, ale czy jest jakiś sposób aby wyłaczyć w DVD2ONE ponowną kompresję |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
..: DVD-VIDEO :..
Data rejestracji: 20.08.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@djneo - w linku podanym przez PIOTR34 masz opis metody wykorzystującej darmowy soft.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.10.2005
![]() |
Mam pytanie co do DVD2ONE bo mam wersje V.1.0.0 po angielsku i nie ma tam opcji opisanych powyżej(copy mode). I mogę tylko skopiować film i nic poza tym. Czy mogłby ktoś powiedzieć jaki DVD2ONE muszę mieć zeby były te opcje??
|
|
|
|
![]() |
|
|