Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
LinkBack Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 23.02.2017, 16:26   #1
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 19.04.2015
Posty: 4
Alexiey w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Adobe Premiere - error przy starcie

Przy starcie programu Adobe Premiere Pro CS4 v4.0.0 pojawia się taka notka:

"Adobe Premiere Pro was unable to communicate with the process "ImporterProcessServer". Restarting your computer may fix this problem."


Buszowałem w necie w tej sprawie i sporo ludzi ma z tym problem.
Ale nie znalazłem konkretnego rozwiązania.

Czy miał ktoś podobne doświadczenia z tym programem? Bardzo Proszę o pomoc.

Dodał bym screena ale pisze ze nie mogę dodawać linków i zdjęć
Alexiey jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 23.02.2017, 16:28   #2
Moderator
 
Avatar użytkownika misiozol
 
Data rejestracji: 26.10.2008
Lokalizacja: Irlandia/carnew
Posty: 3,904
misiozol jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>misiozol jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>misiozol jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>misiozol jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>misiozol jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>misiozol jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>misiozol jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>misiozol jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Taa..., a my sie mamy domyslec jaki masz komputer , system operacyjny itd.
__________________
It’s true what you heard, I am a freak, I’m disturbed
misiozol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.02.2017, 16:30   #3
Guru
 
Avatar użytkownika Arepo
 
Data rejestracji: 01.10.2004
Posty: 2,984
Arepo wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Arepo wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Arepo wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Arepo wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Arepo wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Arepo wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Skontaktuj się z pomocą techniczną Adobe, tutaj.
__________________
Poradnik - AUDIO CD - Nagrywanie bez przerw na poważnie.
Lite-On iHBS112 ; BenQ DW1655 ; ASUS DRW-1608P3S
Arepo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.02.2017, 16:48   #4
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 19.04.2015
Posty: 4
Alexiey w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
W 8.1
Procesor: AMD E1-1200 APU with Radeon(tm) HD Graphics 1.40 GHz
RAM: 4,00 GB
System: 64-bits , x64 procesor
Alexiey jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.08.2017, 08:22   #5
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 06.08.2017
Posty: 3
kulek564 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
a co to za sprzęt

__________________________________________________ _______
Pozdrawiam Piotr
kulek564 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.08.2017, 11:02   #6
mów mi więcej :P
 
Avatar użytkownika CIAPEK
 
Data rejestracji: 17.02.2003
Lokalizacja: TORUŃ
Posty: 5,239
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
zrestartuje komputrer, przeinstaluj Premierke. Coś się wyłożyło.
Wersja jest troszkę stara, ale wiadomo - poczciwa. Ja jeszcze równolegle do CC montuje na CS5
__________________



nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
TrackbacksWyłączone
PingbacksWyłączone
RefbacksWyłączone


Podobne dyskusje
Dyskusja Autor Forum Odpow. Ostatni Post
Adobe Premiere - Nagrywanie DVD problem Dragono1313 DVD-Video 3 27.06.2013 14:35
Adobe Premiere Pro - problem z importem brachu DVD-Video 1 09.09.2005 02:45
Dodatki, tutoriale do Adobe Premiere Pro. sc0rpi0 DVD-Video 6 05.08.2005 19:05
Problem z Adobe Premiere yodi Off topic 3 05.06.2005 20:19
Adobe Premiere Pro + Adobe Encore + Adobe Audition DIDI Napędy optyczne DVD 6 15.09.2003 13:26


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO