![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 14.02.2007
![]() |
adobe premiere pro edycja
dopiero zaczynam pracę z tym programem i mam już małe problemy nie mogę załadować pliku mpg/mpeg do programu wywala błąd
![]() ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czy to jest oryginalny Adobe?
Jak mniemam - po objawach, chyba nie. Jest najprawdopodobniej zle zamontowany. (ew. aktywowany - czytaj ***** nie dziala dobrze do konca) ![]() W manualu masz podane najczesciej wystepujace bledy. Ew. wsparcie Adobiego.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 14.02.2007
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Powiem tyle,nie pytamy i nie odpowiadamy na tematy dotyczace programow nie nabytych droga oficjalna.(wyrazam sie dosc deilkatnie) A poniewaz wspolpracuje z firma dystrybutorem Adobiego na Polske, wiec nawet nie bede dalej rozwijal tej mysli. EOT.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No to zamykamy.
![]() Jak kolega już kupi oryginalne Premiere, to serdecznie zapraszamy. ![]() Prywatna wiadomość wystarczy do odblokowania tematu w razie potrzeby. ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Adobe Premiere Pro v2.0 na Win2003? | pablocoo | Off topic | 3 | 09.02.2006 16:54 |
Adobe Premiere Pro - problem z importem | brachu | DVD-Video | 1 | 09.09.2005 02:45 |
Dodatki, tutoriale do Adobe Premiere Pro. | sc0rpi0 | DVD-Video | 6 | 05.08.2005 19:05 |
Błąd 244 w Adobe Premiere Pro | Smok_pustynnY | DVD-Video | 5 | 13.03.2005 14:16 |
Adobe Premiere Pro + Adobe Encore + Adobe Audition | DIDI | Napędy optyczne DVD | 6 | 15.09.2003 13:26 |