![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.11.2004
![]() |
Kopia Shreka 2
Witam !!
Mam Shreka2 i chciałbym zrobic kopie tej płyty. Nigdy nie zdarzyło mi się kopiować filmów z płyt o pojemności wiekszej niz 4,7GB a ta płyta jest napakowana dodatkami i ma ponad 4,7GB. Nie wiem jak podzielic film i dodatki tak żeby to dobrze było zrobine na dwóch płytach a chciałbym mieć wszystko. Dzieki Wszystkim za pomoc... Pozdrawiam |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
I'd like to be a
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 10.07.2003
![]() |
Zacznij od przeszukania forum... Tu jest praktycznie tylko o tym jak kopiowac płytki większe niż DVD-5
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.11.2004
![]() |
dvd-shrink - szybko, za darmo i dość dobrze jeśli wytnie się zbędne dodatki albo jeśli płyta niewiele przekracza pojemność 4.7 GB - polecam - znajdziesz na googlu
pozdr. zeb |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.11.2004
![]() |
Shrek2 kopia c.d.
Ok, poczytałem... i mam kolejne pytanie... Płyta nie jest moja tylko mojej małej siostrzenicy która praktycznie non-stop ją ogląda jak każdą inną bajkę
Nie chce jej pozbawiać tej przyjemności na dłuższy czas... Czy moge wykorzystać opisane programy do działania na obrazie tej płyty ?? bo chodzi mi o zrobienie płyty z filmem (wystarczy polski dubbing) na jednej płycie i dodatków na drugiej. Nie wiem czy jako początkujący dam rade coś takiego zrobic
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Yoda
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 01.06.2003
![]() |
Cytat:
jeśli Twoja siostrzenica nie wytrzyma pół godziny bez tej płyty - to zmień siostrzenice
|
|
|
|
#6 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 04.05.2003
![]() |
Robiłem Shreka 2 DVD Shrinkiem i po wycięciu dodatków i menu na płytkę "wchodzi" film z obiema wersjami audio + audio z komentarzami twórców + wszystkie napisy bez żadnej kompresji.
Jeśli zależy Ci na menu (bez dodatków - czyste menu+film) to np. Instant Copy kompresuje bardzo ładnie do 90%. Jedna i druga aplikacja banalnie prosta w obsłudze i oczywiście możesz pracować na obrazie płyty lub na folderach DVD. Dodatki z tej płytki IMO nie są warte zachodu
|
|
|
#7 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja zostawilem menu, ale dir. comments wywaliuem. Wszystkie dodatki tez. Video - UNTOUCHED :-D
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.10.2003
![]() |
hihih... Shreku 2... malusia kompresja i z menu wlazł elegancko, a dodatki