![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.03.2005
![]() |
anydvd-help
Witam.Mam problem.chcialem sobie przegrac "LOTR:TWO TOWERS SE" ale jakos nieda sie go ogladac na nagranych przeze mine plytach-najpierw urzylem dvddecrypter a potem :nero,dvdclone2,-jestem wkurzony bo poszly mi 3plyty juz.Znalazlem tez w necie ten programik ANYDVD pnoc jest dobry...tylko nie wiem jak go uzyc...Ten programik wyswietlil mi taka informacje:
Summary for drive L: Drive (Hardware) Region: 2 Media is a Data DVD. Booktype: dvd-rom (version 1), Layers: 2 (opposite) Video DVD (or CD) label: LOTR_TWO_TOWERS_SEE_D1 Media is CSS protected! Video Standard: PAL Media is locked to region(s): 2 5! RCE protection not found. DVD structure appears to be correct. Structural copy protection not found. Autorun not found on Video DVD. Bad sector protection not found. Emulating RPC-2 drive with region Nie orientuje sie za bardzo ale chyba tu chodzi o jakies super zabezpieczenie czy to mozliwe ze dvddecrypter nie poradzil sobie z tymi zabezpieczeniami pyty?Pirewszy raz mam taki problem. Jezeli wiecie cos z tej informacji z mojego andvd to prosze dajcie mi w miare szybko znac co robic-bo jutro musze zwrocic film do videoteki :-) |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() 8 ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.03.2005
![]() |
Moze juz po klopocie
Kurcze nie mialem ustawien w dvddecrypter z waszego linka:
http://cdrinfo.pl/artykuly/dvddecrypter/strona3.php -moze to cos pomoze.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 23.04.2005
![]() |
jezeli nie chcesz sie duzo bawic w obrabianie filmu uzyj instant copy+anydvd lub clonedvd+anydvd ,w anydvd nie ma co ustawiac on rozkodowuje w locie i dziala w tle
powodzenia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|