Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 13.07.2005, 19:49   #1
klaudek1
Nowy na forum

Data rejestracji: 17.03.2005
klaudek1 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
anydvd-help

Witam.Mam problem.chcialem sobie przegrac "LOTR:TWO TOWERS SE" ale jakos nieda sie go ogladac na nagranych przeze mine plytach-najpierw urzylem dvddecrypter a potem :nero,dvdclone2,-jestem wkurzony bo poszly mi 3plyty juz.Znalazlem tez w necie ten programik ANYDVD pnoc jest dobry...tylko nie wiem jak go uzyc...Ten programik wyswietlil mi taka informacje:
Summary for drive L:
Drive (Hardware) Region: 2

Media is a Data DVD.
Booktype: dvd-rom (version 1), Layers: 2 (opposite)

Video DVD (or CD) label: LOTR_TWO_TOWERS_SEE_D1
Media is CSS protected!
Video Standard: PAL
Media is locked to region(s): 2 5!

RCE protection not found.
DVD structure appears to be correct.
Structural copy protection not found.
Autorun not found on Video DVD.
Bad sector protection not found.
Emulating RPC-2 drive with region

Nie orientuje sie za bardzo ale chyba tu chodzi o jakies super zabezpieczenie czy to mozliwe ze dvddecrypter nie poradzil sobie z tymi zabezpieczeniami pyty?Pirewszy raz mam taki problem.
Jezeli wiecie cos z tej informacji z mojego andvd to prosze dajcie mi w miare szybko znac co robic-bo jutro musze zwrocic film do videoteki :-)
klaudek1 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 13.07.2005, 19:59   #2
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez klaudek1
[...]jutro musze zwrocic film do videoteki :-)

8 )
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.07.2005, 20:50   #3
klaudek1
Nowy na forum

Data rejestracji: 17.03.2005
klaudek1 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Moze juz po klopocie

Kurcze nie mialem ustawien w dvddecrypter z waszego linka:
http://cdrinfo.pl/artykuly/dvddecrypter/strona3.php -moze to cos pomoze..
klaudek1 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.07.2005, 01:38   #4
wisiann
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 23.04.2005
wisiann zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
jezeli nie chcesz sie duzo bawic w obrabianie filmu uzyj instant copy+anydvd lub clonedvd+anydvd ,w anydvd nie ma co ustawiac on rozkodowuje w locie i dziala w tle
powodzenia
wisiann jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: