Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
LinkBack Opcje związane z dyskusją Ranking: Ranking dyskusji: głosów 2, średnio 4.50. Tryby wyświetlania
Stary 09.04.2005, 08:07   #76
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 09.04.2005
Posty: 5
Mumin w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Skonwertowalem Film Z Avi Na Vcd Uzywajac Programu The Filmmachine, Kiedy Wlaczam Film Wszystko Jest Ok Oprocz Tego Iz Na Srodku Filmu Jest Logo Cinema Craft Encoder
Mumin jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 09.04.2005, 08:08   #77
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 09.04.2005
Posty: 5
Mumin w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Prosilbym O Pomoc
Mumin jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.04.2005, 08:42   #78
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 10.03.2005
Posty: 22
boskimajkel w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Przeczytaj sobie stronę wcześniej i stań na 10 minut w kącie.
boskimajkel jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.04.2005, 16:31   #79
Bywalec
 
Avatar użytkownika wojster6
 
Data rejestracji: 04.04.2005
Posty: 39
wojster6 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
wlasnie po konwersji audio widnieje napis [problem z cce]: AVIFileOpen("D:\TMF_Avisynth_Script_File.avs") : According to the registry, the type of the file specified in AVIFileOpen does not have a handler to process it. Prosze o pomoc.
wojster6 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.04.2005, 15:56   #80
Bywalec
 
Avatar użytkownika wojster6
 
Data rejestracji: 04.04.2005
Posty: 39
wojster6 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
jeszcze moge dodac, iz nie jest to wina pliku avi bo we wszytskich filmach tak mam. pozdrawiam.
wojster6 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.04.2005, 20:53   #81
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 05.03.2005
Posty: 6
emte w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Witam próbowałem przerobić film tą 1 metodą ale rozmiar filmu był jakiś "kosmicznie wielki".....więc spróbuje 2 metodą....
W związku z tym mam pytanie: Czy "The Film Machine 1.4" bedzie dobrze działał z "Cinema Craft Encoder 2.67 + EclCCE1.81" ?? Bo w poradniku jest coś o wersji 2.5...

---kto pyta nie błądzi---
emte jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.04.2005, 21:55   #82
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 10.03.2005
Posty: 22
boskimajkel w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Ja miałem jakiś problem z inną wersją CCE, ale 2.5 nie jest trudno znaleźć.
boskimajkel jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.04.2005, 13:06   #83
Kibic żużla :)
 
Avatar użytkownika sc0rpi0
 
Data rejestracji: 07.12.2004
Lokalizacja: Rzeszów
Posty: 775
sc0rpi0 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Lepiej używać wersji 2.5 bo z nowszymi mogą być problemy. Pewnie jak wyjdzie nowa wersja TFM to będzie już dobrze działać z CCE 2.67
__________________
sc0rpi0 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.04.2005, 15:10   #84
Bywalec
 
Avatar użytkownika wojster6
 
Data rejestracji: 04.04.2005
Posty: 39
wojster6 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
czy w takim razie uzywac programu canopus procoder??
wojster6 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.04.2005, 15:11   #85
Bywalec
 
Avatar użytkownika wojster6
 
Data rejestracji: 04.04.2005
Posty: 39
wojster6 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
jesli tak to gdzie go moge sciagnac?
wojster6 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.04.2005, 17:31   #86
Kibic żużla :)
 
Avatar użytkownika sc0rpi0
 
Data rejestracji: 07.12.2004
Lokalizacja: Rzeszów
Posty: 775
sc0rpi0 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ja bym polecał jednak CCE - lepszy i bardziej renomowany. A canopusa pewnie znajdziesz gdzieś w P2P.
__________________
sc0rpi0 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.04.2005, 19:55   #87
Bywalec
 
Avatar użytkownika wojster6
 
Data rejestracji: 04.04.2005
Posty: 39
wojster6 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
ale cce mi nie dziala :/ czy moglbys dac mi linka na tego canopusa? z gory dzieki. a czy jets jakas roznica miedzy konwersja w cce a w canopusie?
wojster6 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.04.2005, 20:03   #88
Bywalec
 
Avatar użytkownika wojster6
 
Data rejestracji: 04.04.2005
Posty: 39
wojster6 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
juz chyba wiem w czym tkwi problem [cce] kiedys przez przypadek usunalem zainstalowany program "AviSynth" czy moze mi pan mailem wyslac link na ten program?? pozdrawiam
wojster6 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.04.2005, 08:46   #89
Kibic żużla :)
 
Avatar użytkownika sc0rpi0
 
Data rejestracji: 07.12.2004
Lokalizacja: Rzeszów
Posty: 775
sc0rpi0 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Prosze http://www.avisynth.org/. U mnie z wersją 2.5 działa dobrze. Wiem, że czasami z innymi może nie współgrać bo sam miałem problemy dlatego trzeba dobrać jakąś odpowiednią U mnie z AviSynth 2.5 jest wszystko OK
__________________
sc0rpi0 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.04.2005, 12:57   #90
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 17.04.2005
Posty: 4
krzemien w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
witam...
jak zainstalowac CINEMA CRAFT ENCODER.. za kazdym razem kiedy probuje pokazuje mi sie okno o wczesniejsza wersje...
mam dwie wersje THE FILMMACHINE (1,2 i 1,4). udalo mi sie zainstalowac CINEMA CRAFT ENCODER lite ale zaden program go nie widzi...
poradzcie jak to rozwiazac !!!!!!!!!
krzemien jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
TrackbacksWyłączone
PingbacksWyłączone
RefbacksWyłączone



Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO