![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.02.2004
![]() |
Dodavanie napisów w DVD, zmiana regionu
Witam. Jestem tu nowy i mam pytanko.
Czy ktoś może mi podać linka do jakieś strony gdzie znajdę instrukcję dotyczącą dodawanie (ew. zamiany napisów do filmów w formacie dvd). Po krótce chodzi mi o to że mam film na DVD z USA. Oczywiście nie ma na nim ani polskiej ścieżki dziwiękowej, ani polskich napisów. A ja chciałbym dodać te napisy lub ewentualnie zamienić je (wywalić np hiszpańskie a wstawić w to miejsce polskie) Druga sprawa to region. Chciałbym aby finalny DVD był nagrany w naszym (czyli 2 ) regionie - oryginalny jest w 1. Jeżeli odpowiedzi na moje pytania była gdzieś na tym forum to spiesze dodać że niestety wyszukiwarka za każdym razem ( obojętnie jaki wyraz w nią wpisze ) wyskakuje mi z komunikatem :Sorry - no matches. Please try some different terms. Nie wiem czy ja coś źle robię czy wyszukiwarka źle działa ![]() Pozdrawiam i liczę na odpowiedź Drozol |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.01.2004
![]() |
Witam,
Cytat:
nie jest takie proste dodanie napisów, ale tutaj poczytaj: http://www.cobraverde.net/Porady/dvd_pl.htm Jesteś pewny, że nie działa w 2 regionie ? Szukaj na forum słowa "maestro" i wątku przyklejone "Przerabianie divx/xvid na DVD PAL" Qleczka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|