![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.09.2003
![]() |
Błąd danych (CRC) w DVD Shrink
Witam forum.
Chciałbym skopiować płytkę DVD z filmem na którym bardzo mi zależy. Niestety program DVD Shrink podaje informację o błędzie danych. Cytuję:" DVD Shrink encountered an error and cannot continue. Failed to read file "D:\". Błąd danych (CRC). W związku z powyższym moje pytanie brzmi: czy jest na to jakieś lekarstwo? Proszę o pomoc. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 28.12.2003
![]() |
Trzeba płytkę wyglansować do połysku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Redakcja
Data rejestracji: 27.12.2003
![]() |
Cytat:
Always Quality over Speed - both in a real life and in DVD backup! Polecam: Kopia Samego Filmu - Jakość ponad wszystko! Z DV do DVD Pierwsze kroki w Adobe Premiere Pro - część 1, część 2 Sonic Scenarist - podstawy authoringu (+DVD text, +JACKET_P) Konwersja dźwięku 2.0 -> 5.1 surround + kodowanie do DTS/AC3 Jak dodać polskie napisy do filmu DVD: Sonic Scenarist, Free Tools Z DVB na DVD-R |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 01.01.2004
![]() |
niestety mam ten sam problem co kolega Jasienczyk a to co proponuje kolega 1stwasp sie nie sprawdza gdyz wyskakuje informacja o kotrej pisal Jasienczyk. Jesli ktos wie jak rozwiazac ten problem niech da znac. Dziekowac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
Data rejestracji: 28.12.2003
![]() |
U mnie pomogło zainstalowanie AnyDVD.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Redakcja
Data rejestracji: 27.12.2003
![]() |
Cytat:
Takie coś może mieć miejsce, gdy mielismy wsześniej na naszym komputerze zainstalowny DVD Shrink w wersji wcześniejszej i zrobilismy upgrade no nowszej i tą wersją wcześniejszą analizowalismy juz nasz film ten sam co teraz chcemy wersją aktualną. Druga możliwość jest taka, że w systemie typu WinXP tą samą kopią DVD Shrinka była robiona analiza tego samego filmu z kont róznych użytkowników. Proponuje zatem wykasować zawartość katalogu C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\DVD Shrink i uruchomic aplikację ponownie - która po pierwszym uruchomieniu po wyczyszczeniu zawartości tego katalogu poprosi nas jednorazowo o akceptacje licencji i spróbować wykonać analizę...
Always Quality over Speed - both in a real life and in DVD backup! Polecam: Kopia Samego Filmu - Jakość ponad wszystko! Z DV do DVD Pierwsze kroki w Adobe Premiere Pro - część 1, część 2 Sonic Scenarist - podstawy authoringu (+DVD text, +JACKET_P) Konwersja dźwięku 2.0 -> 5.1 surround + kodowanie do DTS/AC3 Jak dodać polskie napisy do filmu DVD: Sonic Scenarist, Free Tools Z DVB na DVD-R |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bywalec
Data rejestracji: 05.06.2003
![]() |
crc
mam oryginał koncertu Metallici S&M druga plyta ma tez blad CRC w shrinku
dvd decrypter tez sobie z nia nie radzi , podobnie jak instant copy i podobne programy plyta jest czysciutka i nie ma zadnych zarysowan plyty posiadaja Macrovision (pierwsza rippuje sie bez problemu, druga tylko do 48% ) moze blad jednak nie lezyw shrinku ani w jakosci plyty ? podobna sytuacje mam z oryginalem koncertu Oldfielda ma ktos jakas teorie ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Bywalec
Data rejestracji: 07.04.2004
![]() |
Tak jak powiedział Mbark trza płytke do połysku i powinno przejsc miałem to samo na filmie niepomagał DVD Decrypter.płytke umyłem pod wodom przetarłem i poszło bez problemu.
![]() |
#9 | |
Yoda
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 01.06.2003
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Bywalec
Data rejestracji: 17.02.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#11 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.01.2003
![]() |
Cytat:
zasadziu
![]() |
![]() |
#12 | |
Bywalec
Data rejestracji: 17.02.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Yoda
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 01.06.2003
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Tylko pochwalic ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Bywalec
Data rejestracji: 07.04.2004
![]() |
I oto chodzi nielegalne kopiowanie jest nielegalne ale to kazdy wie jestem tego samego zdania tak trzymac
![]() |
|
|