![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.04.2003
![]() |
Błąd przy dvd kopiowaniu płyt (CRC)
Witam mam problem z kopiowaniem płyt dvd na dysk twardy.Programy którymi to próbowałem zrobić to dvd shring,dvd fab gold,dvd decrypter.Wyskakuje mi błąd danych crc lub niepoprawna funkcja prosze o pomoc co oznaczają te komunikaty.Z góry dziekuje za pomoc.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moze uszkodzona plytke ?
moze trzeba zassac nowsze wersje progzow ? moze trzeba zmienic soft ? a co to za plytki, robisz kopie zapasowe moviesow ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a może to czerwona płytka i nietęga nagrywarka?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
to musial bym mieć wszystkie płytki uszkodzone nawet z orginałów jak chce skopiować to wyskakuje to samo nie na wszystkich ale jednak.Płytki to przeważnie sony i tdk.Programy są najnowsze jakie są w sieci.Nagrywarka to hl-dt-st dvd-rw 4040n chyba to jest LG jest to nagrywarka w laptopie .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
aha na stacjonarnym odtwarzaczu wszystko vhodzi bez zarzutów i u kumpli też
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forumator
Data rejestracji: 21.11.2001
![]() |
Hmmm... skoro mowisz ze w przypadku wszystkich plyt jest to samo, nawet w przypadku oryginalow, na dodatek uzywasz najnowszego softu i nie ograniczasz sie do prob na jakims konkretnym, a sprawdzasz na roznych oprogramowaniach. Ponad to na stacjonarnym dziala bez zarzutu i u kolegow tez nie zaobserwowano zadnych mankamentow... no to nie chce nic mowic... ale moze cos ze sprzetem jest nie tak??
![]() |
#7 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.05.2005
![]() |
Witam
Mam podobny problem. Próbuję zrobić kopię filmów poprzez DVD Decrypter, DVD Shrink 3,2, ANYDVD, DVDFab, DVDFab platinium itd. Na wszystkich wywala błąd odczytu. W DVD Srink ,,CRC,,. Płyty są różne - w większości DVD -R Platinium , DVD -R Msonic( chyba nie są zbyt dobre). Jest ich ok 10 z różnymi filmami i jakdotąd żadnej nie udało mi się skopiować.W odtwarzaczu chodzą prawidłowo. Nagrywarka to Liteon SHOW 1673(system XP prof SP2). Czy winna jest nagrywarka? Czy mam takiego pecha i wszystkie płytki są uszkodzone. Czy jest na to jakaś rada? Z góry dzięki |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.06.2005
![]() |
sie ma .u mnie problem z tanimi płytami typu vakoss i tym podobne .a tak w ogóle czy istnieje zabezpieczenie powodujące te komunikaty?chcę robić kopie władcy pierścieni wersji kolekcjonerskiej.może ktoś coś słyszał na ten temat
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
![]() |
mam litka 832s a właściwie 851 z nowym softem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Kapitan R@vel
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() |
Jesli macie blad crc i programy sie wysypuja i nie idzie przegrac plytki to tylko jeden sposob dziala a mianowicie zrobienie obrazu z pomijaniem bledow w Alcoholu i pozniej nagranie tej kopi w Alcoholu.
![]() |
#11 |
Nowy na forum
![]() |
tylko że alcohol mielił z 8 godzin i w końcu go wyłączyłem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Forumator