![]() |
Cytat:
http://mjq.neostrada.pl/shrink.jpg mjq |
Jakto ma? Czyzby jakas ukryta, nieudokumentowana funkcja? :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Jezeli chcesz sprobowac jakies innego programu to zwroc uwage na Pinnacle Instant Copy v8.0 mjq |
CloneDVD mozna obrobic kazdy film - bez wzgledy czy byl zabezpieczony,
czy nie - wystarczy zrippowac film na dysk SmartRipperem czy innym tego typu :) A wiec chyba jednak pozostane przy CloneDVD - chociaz brakuje mi ustawiania kompresji do kazdego title na DVD osobno jak to jest w DVD Shrink... P.S. A co z programem CloneDVD X-Studios? Jest on czegos wart ? ;) |
Jakosc w DVDShrink i CloneDVD2 jest identyczna. Roznice miedzy tymi dwoma programami to:
- CloneDVD2 nie obrabia zabezpieczonych plyt - DVDShrink nie ma mozliwosci zostawienia menu z jednaczesnym wycieciem dodatkow. Co do DVDFab to uzywam go tylko w przypadku bardzo dlugich filmow do podzialu na 2 DVD. pozdro mjq |
CloneDVD a DVD Shrink
Witam
Od razu zaznaczam, ze nie jestem zwolennikiem mozlonego i powolnego obrabiania filmow DVD specjalisttcznymi aplikacjami by tylko upchac film na plyte DVD+R - jestem za rozwiazaniami takimi jak DVD Fab, DVD Shrink, czy CloneDVD I wlasnie mam pytanko co do jakosci obrazu - ktory program generuje ladniejszy obraz - CloneDVD 2 (Elaborate Bytes) czy DVD Shrink 3.1 przy podobnym stopniu kompresji?? P.S. Slyszalem cos o programie CloneDVD ale innej firmy - jest on czegos wart?? Pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:48. |