![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.06.2003
![]() |
Kopia DVD 1:1
Witam
Zakładając że mam płytę DVD z filmem, menu etc. i zajmuje on mniej niż 4.3Gb, jak można ją przegrać na DVD-R? Praktycznie powinien się zmieścić tylko jakiego softu użyć? Thx za pomoc K
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Yoda
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 01.06.2003
![]() |
![]() |
#3 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
dvdxcopy- 1:1 perfect
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 29.05.2003
![]() |
RecordNow MAX , Nero 6...11 - o ile płyta nie jest zabezpieczona . Jeśli tak to niezbędny jest DVD Decrypter lub Shrink Dvd .8)
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() |
Jako nowy na forum witam i pozdrawiam wszystkich.
Tak się szczęśliwie złożyło że zostalem posiadaczem smażalni Pionka oznaczonego jako DVR-A06. Czytając zawartość forum znalazłem wiele cennych rad i wskazówek za które wszystkim dziekuję. Takie forum to skarbnica wiedzy. Klepię posta pod tym topiciem a to ze względu na to iż nie mam kompletnie koncepcji jak wykonac kopię płyty która zawiera 7,48 GB danych i na dodatek nie jest to film? Dokładnie chodzi o wykonanie kopii bezpieczeństwa gierki MGS 2. Wielkie dzięki za ewentualne wskazówki. Pozdro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 09.02.2003
![]() |
Najprościej :
1. zgrać na dysk za pomocą programu DVD Decrypter zawartość płytki 2. użyć programu Dvd2one pokazując mu jako żródło katalog, ktory podalismy DVD Decrypterowi 3. Uruchomic Nero - DVD Video - przeniesc pliki utworzone przez Dvd2one do Video_TS i burn. DVD Decrypter umozliwia nam wykorzystanie programow, ktore nie chca robic obrazu z zabezpieczonych plyt - bardzo przydatne.
![]() |
#7 | |
Yoda
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 01.06.2003
![]() |
Cytat:
przy pomocy 3 programów, w tym 2 komercyjnych? wyżej podałem opis, jak to zrobisz przy pomocy jedynie darmowego DVDDecryptera, po co w to mieszać jeszcze coś innego?
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.05.2003
![]() |
Co do MGS2 na PS2 gra została "przeniesiona" na DVDR poprzez wycięcie kilku ścieżek dzwiękowych DD5.1 zostały tylko sterofoniczne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 09.02.2003
![]() |
RobsYoda
Hmm, no masz racje, najprosciej dla mnie ![]()
![]() |
|
|