![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.12.2004
![]() |
![]()
Witam
Mój problem to 1gigowy pliczek który jest uszkodzony :-/ i gdy nagrywam cały film zaden odtwarzacz niechce ruszyc płytki (oczywiscie nero przed nagraniem wskazuje ze jest bład i film moze chodzic niepoprawnie lub wcale) ale zapewniano mnie ze nawet po nagraniu tego filmu z błedem bedzie wszystko ok. W zwiazku z powyzszym - co robic !!! Aby film działał nawet z tym błedem lub jak go skorygować Prosze o pomoc , za wszelkie uwagi, sugestie lub rozwiazanie problemu z góry dziekuje !!! PS.Probowałem przejechac go dvd shrinkiem i lipa niemoze czytac :-/ Pozdrawiam TB |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 15.02.2004
![]() |
Popróbuj programem BulletProof File Copy 1.53 PL for Windows
Długo, ale z dobrym skutkiem. Powodzenia |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
dzieki juz pedze powalczyc :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
Aj kurde niedodałem ze film był sciagniety i mam go na dysku juz i potrzebuje jakiego softu do naprawy tego uszkodzonego pliku :-/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
I'd like to be a
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 10.07.2003
![]() |
A na czym polega to uszkodzenie? Jaki jest komunikat błędu wyświetlany przez Nero?
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
1 komunikat w nero to:
Dvd-video files reallocation failed.The resulting dvd-video might be unplayable.D you want to contiune?? daje ok i teraz mamy 2 komunikat :-/ Negłowek komunikataku: ----------------------------------------------------------------- Nero ----------------------------------------------------------------- A non critical error occurred during the operation , which may result in a defective write. Do you wish to continue the write anyway? Remaining time until autoclose (sec): 60 YES NO ----------------------------------------------------------------- Tak to wszystko wyglada, zrobiłem wierna kopie aby niebyło zadnych watpliwosci i niejasnosci. Dziekuje za zainteresowanie tematem, pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
I'd like to be a
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 10.07.2003
![]() |
Ściągnij z sieci IfoEdit'a. Uruchom. Wczytaj dowolny plik ifo i kliknij na Get VTS Sectors.
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
![]() |
oki zrobiłem zobaczymy czy teraz wyskoczy cus :-)
jeszcze nie dziekuje bo moge zapeszyc :-P |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|