Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 19.04.2005, 12:32   #16
sanders
Bywalec

Data rejestracji: 16.04.2005
sanders w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez karmel
Ja jestem zywym dowodem na to ze nero jednak jest do dupy. Skoro jak twierdzisz nero jest tak dobre to wytłumacz mi dlaczego nie wypala mi minusów a ashampo bardzo ładnie i szybko wypala?
A dlaczego ja za pomocą Nero nagrywam zarówno plusy jak i minusy bez żadnych problemów? Płytki różne : Verbatim, TDK, Platinum, Esperanza, Axe, Titanum. Zastanów się nad tym i odpowiedz na pytanie czy winien jest Nero.
sanders jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 19.04.2005, 12:38   #17
mckalyka
AQQ 3148978

Data rejestracji: 05.01.2005
mckalyka w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Opinia że nero jest najlepsze jest spowodowana jago ogólnoświatową reklamą i z tego względu że jest dodawany nie mal do każdej nagrywarki. Taki przeciętny użytkownik kompa nie ma pojęcia o istnieniu jakiegokolwiek innego softu do nagrywania poza nero. Pozatym jestem przeciwny tworzeniu kombajnów, a takim własnie jest nero. Np:VisionExpres jest jednym z najgorszych programów do montażu filmów. To samo można powiedzieć o Cover Desinger. Ale tak jak powiedziałeś każdy używa tego co mu pasuje i co lubi.
mckalyka jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.04.2005, 13:00   #18
sanders
Bywalec

Data rejestracji: 16.04.2005
sanders w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Daleki jestem od wyrażania opinii, że Nero jest najlepszym programem i żaden inny go nie zastąpi. Nie jest jednak "do niczego". Nero nie jest również kombajnem. Sądzę, że masz na myśli cały pakiet z którego należy wybrać do instalacji to, co jest potrzebne. Osobiście używam Nero Burning ROM i Nero Cover Designer. Reszta jest mi zupełnie zbędna. Chwalę go za łatwość obsługi (intuicyjny i spolonizowany interface) oraz prostą instalację, upgrade i pluginy.
sanders jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.04.2005, 13:05   #19
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
nie jest prawda ze nero jest najlepszy ani ze jest najgorszy
to, ze ci nie wypalal minusow moze byc wywolane pirackim/zly serialem, bledem instalacji, konfliktem z innym softem, wola boga... moze rinstalacja by pomgla?
w konkretnych zastosowaniach inny, szczegolnie wyspecjalizowany soft okazuje sie lepszy
ale nero jest wlanie w maire wszechstronny
nitk jednak nie kaze instalowac pelnego pakietu - nawet instalka jest przeciez podzialona na 4 pakiety ktore mozna instalowac niezlaeznie

skoro nero komus nie odpowiada proponuje winoncd - dlugo go uzywalem (i w koncu zdradzilem na kozysc nero), bo to tez naprawde dobry program, szkoda ze traktowany po macoszemu przez obecnego wlasciciela marki...
a ze nie ma polskiej instrukcji... nie ma idealow
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.04.2005, 22:24   #20
jankaka
Nowy na forum

Data rejestracji: 19.04.2005
jankaka w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez karmel
witam chciałem zapytac jaki jest dobry program do wypalania dvd (tylko nie nero) zeby mozna bylo nagrywac przerobione filmy jak i inne pliki (avi , muzyke itd). Jeszcze jak mógł bym prosic o linka do opisu programu albo mniej więcej opisac co i jak sie robi - dziekuje i pozdrawiam!
dobrym programem jest clonedvd
jankaka jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.04.2005, 22:25   #21
jankaka
Nowy na forum

Data rejestracji: 19.04.2005
jankaka w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
dobrym programem jest clonedvd
jankaka jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: