![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 | ||
Banned
Data rejestracji: 28.10.2011
![]() |
Cytat:
To podobnie jak ja (z dwóch postów poskładałem twoją oszczędną w słowach dotyczących meritum wypowiedź). Tylko ja miałem trudniejsze zadanie, bo dużo mniej tekstu. Nie ma tu nic do rzeczy wiedza o standardzie DVD. W prostych sprawach (nie technicznych) też byśmy się nie zrozumieli. Cytat:
Mogę ukryć linki, tworząc je przezroczyste (czytanie ze zrozumieniem). To ty mnie osłabiasz. Mam czytać o standardzie, by dowiedzieć się jak użyć "intro effect", by miało to sens/ładnie wyglądało? Prędzej bym się tu spodziewał odesłania do manuala programu. Tylko nie od tego jest forum prawda? No dobrze zyskuje funkcjonalność, jak staje się statyczne, ale jak zrobić by nie zostawały kolory/linki gdy się menu cofa po jakimś czasie? Mnie zostają i nie wiem jak zrobić by nie zostawały (powtarzam się). Gdy je ukryję (normal, selected, activated na przezroczystość) to ich nie widać nawet, gdy menu dojedzie do miejsca docelowego. Nie wiem jak prościej już można to wytłumaczyć, bo piszę o tym od samego początku i nadal nie otrzymałem odp. jak to zrobić, a z tego co teraz napisałeś wynika, że jednak się da. P.S. Przypominam, że to nie ja zacząłem odchodzić od meritum. Zadałem w pierwszym poście jasno sprecyzowane pytanie i dokładnie opisałem jaki efekt wizualny uzyskuję. Nie spodziewaj się, że "wycieczki osobiste" pozostaną bez echa/riposty. |
||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Menu dvd maestro | laycik | DVD-Video | 4 | 11.01.2006 16:34 |
DVD Lab PRO - Big Problem - Render Motion | puzel | DVD-Video | 10 | 26.08.2005 10:47 |
DVD Lab Pro, pare problemów | stabilob | DVD-Video | 8 | 02.08.2005 10:19 |
Projekt Freeware | Calme | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 0 | 16.05.2005 20:31 |