![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
masterofp.us
Data rejestracji: 13.12.2002
![]() |
DVD Overburning
No więc podkusiło mnie
Zapragnąłem sprawdzić jak to jest... Postanowiłem nadpalić 21 mb nad pojemność płyty pokazywaną przez różnego rodzaju programy. No to odpaliłem Disc Juggler'a, włożyłem świeżutkiego TDK DVD+R. Ostatnie sekundy. Na liczniku 99% i czekam z niecierpliwością... Jest, jest dojdzie! CO SIĘ STAŁO? Program zniknął mi z ekranu, nagrywarka przestała świecić a na dodatek przestała odpowiadać na usilne wydobycie z niej płytki... Przycisk na panelu - brak efektu. Software'owe wysunięcie tacki - również. No to restart. Modlitwa, aby nagrywarka jeszcze zadziałała i <ENTER>. O! Światełko się zapaliło. Dobry znak! Działa! Ale... płytka jakby czysta... mimo, że nero pokazuje takie coś: I teraz takie pytanko: czy macie może w pamięci jakiś programik, który potrafił by zamknąć sesję na tej płytce, tak żeby zawartość była widzialna?
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
dvd nie ma overburning
a sprubowac mozesz ,wszystkimi innymi programami,ale nie sadze zeby cos pomoglo .Plytka chyba bedzie w koszu niestety8)
|
|
|
#3 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 29.12.2002
![]() |
zorg ma racje
j.w.
|
|