Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 09.02.2006, 11:45   #1
ptr
Bywalec

Data rejestracji: 31.05.2003
ptr w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
jak zrobić kopie DVD zawierająca samyme dodatki?

Może ktoś wie jak zrobić kopie płyty DVD9 która zawiera tylko dodatki na dwie DVD5? Konkretnie chodzi mi o film Terminator 2(QDVD). Płytę pierwszą z filmem skopiowałem bez problemu na dwie DVD przy pomocy DVDFab. Ale druga płyta zawierająca tylko materiał dodatkowy nie chce się skopiować. DVDFab po skończeniu analizy dysku zaczyna ją znowu, i tak w kółko. Zrzuciłem obraz płyty za pomocą DVD Decrypter na dysk HDD. Czy jest możliwość podzielenia tego teraz na dwa nośniki DVD5, bo płyty dwuwarstwowe są troszkę drogie? Jakim programem to mogę zrobić mając obraz na dysku twardym?
z góry dzięki za pomoc.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 09.02.2006, 11:50   #2
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
CloneDVD, ale ja osobiście wywalił bym z tych dodatków niepotrzebne ścieżki dźwiękowe i skompresował na jedną płytę. kto ogląda dodatki
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.02.2006, 23:31   #3
ptr
Bywalec

Data rejestracji: 31.05.2003
ptr w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
dzięki.
No może niewiele osób ogląda dodatki, ale ma to też dla niektórych wartość kolekcjonerską.
Stary 09.02.2006, 23:42   #4
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter
kto ogląda dodatki
Ja!

Z reguly robie tak ze najpierw CloneDVD obcinam dodatki i niepotrzebne sciezki dziwekowe i robie film... Czekam az zrobi po czymusuwam z menu przyciski do dodatkow... Potem robie to samo, ale zamaist usunac dodatki usuwam sam film, a po zrobieniu usuwam z menu przycisk odpowiedzialny za "start filmu" "wybor scen" itp. W ten sposob mam DVD 1 z filmem i DVD 2 z dodatkami :-). Polecam!

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.02.2006, 23:57   #5
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Wink

Cytat:
Napisany przez M@X
Ja!

Z reguly robie tak ze najpierw CloneDVD obcinam dodatki i niepotrzebne sciezki dziwekowe i robie film... Czekam az zrobi po czymusuwam z menu przyciski do dodatkow... Potem robie to samo, ale zamaist usunac dodatki usuwam sam film, a po zrobieniu usuwam z menu przycisk odpowiedzialny za "start filmu" "wybor scen" itp. W ten sposob mam DVD 1 z filmem i DVD 2 z dodatkami :-). Polecam!
w Indiach są tacy co na gwoździach śpią
Stary 10.02.2006, 00:39   #6
jamnik
Bywalec

Data rejestracji: 13.12.2005
jamnik zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ptr jak robisz to w cela kolekcjonerskich to kup orginał
jamnik jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.02.2006, 01:06   #7
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Cool

Cytat:
Napisany przez jamnik
ptr jak robisz to w cela kolekcjonerskich to kup orginał
w celach kolekcjonerskich to ja mam wszystkie oryginały bez jednej ryski - raz były w napędzie
Stary 14.02.2006, 08:58   #8
AleX69
.::MaNNErS:SuCk::.

Data rejestracji: 25.02.2004
AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter
w Indiach są tacy co na gwoździach śpią
ed hunter@ ... chlopie przestan bo zajaduf dostane :roft:
Stary 14.02.2006, 12:08   #9
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Cool

Cytat:
Napisany przez AleX69
ed hunter@ ... chlopie przestan bo zajaduf dostane :roft:
to mnie chyba nie zrozumiałeś - napisałem, że wszystkie oryginały, które posiadam, mam skopiowane. nic więcej nie napisałem
Stary 15.02.2006, 01:54   #10
AleX69
.::MaNNErS:SuCk::.

Data rejestracji: 25.02.2004
AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter
to mnie chyba nie zrozumiałeś - napisałem, że wszystkie oryginały, które posiadam, mam skopiowane. nic więcej nie napisałem
.. dobrze ze nie rozumiesz - to wystarczy

nie rozumiesz ... bez zlosliwosci - dawno mni tak nikt nie rozbawil
to drugi twoj post po ktorym chce ci dac reputke

tak trzymaj - wiecej loozu

Twoje uprawnienia: