![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.10.2009
![]() |
![]()
To moj pierwszy post na tym forum, wiec witam wszystkich serdecznie
![]() Pierwszy raz bawilem sie w nagrywanie DVD, uzywalem programu DVDStyler do zrobienia na szybko menu, wrzucenia filmow i nagrania plyty. Wszystko ladnie dziala i wyglada, ale mam problem, gdyz w Window Media Player 9 filmy sie splaszczaja (maja mniejsza wysokosc), wyraznie widac ze zamiast 4:3 sa wyswietlane w 16:9. Menu wyswietla sie dobrze, w 4:3. Cala plyta zostala zapisana w 4:3. Program Media Player Classic wszystko ladnie odtwarza w 4:3, i gdy obejrze tam wlasciwosci, wyraznie widac ze rozpoznaje format 4:3. Ta plyta bedzie do uzytku na stacjonarnych DVD, nie mam zadnego pod reka w tej chwili do testow, i nie wiem czy WMP to syf, i mam olac to ze sie tam zle wyswietla, czy cos kombinowac? Plyta bedzie odtwarzana w kinie na pokazie ze stacjonarnego odtwarzacza i musze miec pewnosc ze bedzie tam sie poprawnie wyswietlac to 4:3. Z gory dzieki za wszelkie info! pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
Tagi |
dvd, format, obrazu, player, wmp |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
PS 2 i "tykający" laser przy płytach DVD | bojrob | Hardware | 7 | 28.06.2009 22:28 |
Kopiowanie DVD - ciekawy problem | Coppermine | Napędy optyczne DVD | 8 | 09.03.2009 19:32 |
format dvd | izokom | DVD-Video | 1 | 09.04.2006 12:34 |
Jaką kupić nagryware DVD z niżej wymienionych ? | mistrzu84 | Napędy optyczne DVD | 5 | 17.02.2006 21:56 |
535 śmiesznych tekstów | mallow | Humor | 6 | 01.06.2003 16:49 |