![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.12.2003
![]() |
![]()
Mam Litka sowh832s z biosem V0B nagrywam plytke z book type ale stacjonarka mi wyswietla disc error nagrywam nero dvd decrypterem na dysan-ah stacionarka czyta wypalane plyty cd-r z mp3 i svcd bez problemu ale nie chce czytac plytek dvd moze poradzicie co zrobic moze jakies inne nosniki
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Jabba |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.09.2004
![]() |
A do jakiego formatu wzucasz plyte DVD Descryptorem?? *.iso czy file?? czy odrazu w locie nagrywasz??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 23.06.2004
![]() |
klikinij na:
http://www.videohelp.com/dvdplayers wpisz model stacjonarki i zobacz co ludzie piszą pozdr
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
Dvd Decrypter-em zrzut robie do iso i patrzylem na tej stronce co podal comptom iniema mojej stacjonrki buuuu niewiem
musze pokąbinowac strace kilka plytem ale moze dojde wkoncu do czegos tak wygląda zrzut z dvdinfo pro po na graniu plyty z book type i czy jest ok czy nie Ostatnio zmieniany przez westbul : 11.09.2004 o godz. 08:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
no dopra jak nikt niechce pomagac to nie ale juz wlasciwie problem z glowy probowalem probowalem i efektu koncowego sie doczekalem a mianowicie
niewiem gdzie lezal problem przeinstalowalem Nero zrobilem upgade do niego mam wersje6.3.1.17 potem wgralem oficjalny bios do nagrywarki V0A zrobilem zrzut dvd decrypterem jako .iso nastepnie zapodalm book type i wypalilem w nero i o dziwo poszlo zmarnowalem co prawda kilka plytek ale nie do konca gdzyz w kompie mi odtwarza takze niewiem jaka byla przyczyna tego ze wczesniej niechcialo chodzic ale teraz juz ok |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|