![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#46 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.06.2005
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#47 |
Guru
Data rejestracji: 14.05.2005
![]() |
Nie mogę się doczekać kiedy pożyczę "królestwo niebieskie" do tej pory nie miałem problemu z żadnym filmem. "shink" rules !!! A może nie wiem po prostu jak się objawia niemozliwość skopiowania filmu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Gość
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#49 |
Nowy na forum
![]() |
Myślałem że problemy z zrzutem filmów się skończyły, ale niestety nie. Jak wcześniej pisałem wymieniałem nagrywarki na różne, obecnie mam Sony DW-Q28A. Zgrałem na niej "7 sekund", "Człowiek pies" i wszystko było OK. Teraz niestety nie daję rady na "Rekrucie" i "Łowcach umysłów". Co jest grane? Oprogramowanie jest właściwe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Guru
Data rejestracji: 14.05.2005
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | ||
Gość
|
Cytat:
[Kung Fu Hustled,Into the Sun,ale ostrzegam że te filmy sa beznadziejne :\ ] Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#52 | |
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Jeżeli chodzi o film Kubuś i Hefalumpy, to jest on "doposażony" w pustego voba. Też miałem z nim problem, dopóki nie pozbyłem się tego oszustwa. Odpalenie tego voba owocowało właśnie wyświetlaniem czarnego ekranu. Trzeba go znaleźć i najpierw się go pozbyć, a potem o ile pamiętam, to film nawet nie wymagał kompresji. ![]()
![]() |
![]() |
#53 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 12.05.2005
![]() |
Cytat:
Dodam że gdzieś bodajże TUTAJ :-) jest niewielki opis co, jak i gdzie. powodzenia Co do czerwonych płyt SONY, to jakoś źle sie z nim i współpracuje, dobrze że nie ma na nich zbytnio ciekawych filmów :-), AnyDVD 5.4.4.1. PODSTAWA !!!! pozdrawiam PYTANIE : czy ktos próbował "Karola" obrobić CCE?? jesli tak to na ile passów go ustawić by był w maire oglądalny ![]()
![]() |
![]() |
#54 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Przynajmniej wiesz, co znajdziesz w środku - najnowszą wersję, bez żadnych złośliwych dodatków... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
Przemo, dzięki za link, ale długie oczekiwanie na pomoc zmusiło mnie do wysiłku i efekt faktycznie za***... . Niestety ,mimo wymiany nagrywarek (NEC, LiteOn, Sony), nie dałem rady "Rekrutowi" i "Łowcom umysłów". Może ktoś je zrobił i na jakim sprzęcie? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#57 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Gość
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#59 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
kewlarowy serwomechanizm
Data rejestracji: 10.11.2004
![]() |
Cytat:
apropos shrinka - nie jest on od dłuższego czasu aktualizowany i nie wiem czy wiecie, że nero recode to robota chłopaków od shrinka i na dodatek jest szybszy i...droższy(w końcu to składnik nero), a i tak shrink to kicha bo nie łapie nowości, a nero recode dopiero kicha bo...nie łapie oryginałów ![]()
ZDROWIE...ponad wszystko!!!...quake,deus ex,duke nukem- gdzie klimaty z tamtych lat... Ostatnio zmieniany przez alien666 : 28.10.2005 o godz. 02:36 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|