![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.06.2005
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 14.05.2005
![]() |
Nie mogę się doczekać kiedy pożyczę "królestwo niebieskie" do tej pory nie miałem problemu z żadnym filmem. "shink" rules !!! A może nie wiem po prostu jak się objawia niemozliwość skopiowania filmu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Gość
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
Myślałem że problemy z zrzutem filmów się skończyły, ale niestety nie. Jak wcześniej pisałem wymieniałem nagrywarki na różne, obecnie mam Sony DW-Q28A. Zgrałem na niej "7 sekund", "Człowiek pies" i wszystko było OK. Teraz niestety nie daję rady na "Rekrucie" i "Łowcach umysłów". Co jest grane? Oprogramowanie jest właściwe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guru
Data rejestracji: 14.05.2005
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Gość
|
Cytat:
[Kung Fu Hustled,Into the Sun,ale ostrzegam że te filmy sa beznadziejne :\ ] Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#7 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
Przemo, dzięki za link, ale długie oczekiwanie na pomoc zmusiło mnie do wysiłku i efekt faktycznie za***... . Niestety ,mimo wymiany nagrywarek (NEC, LiteOn, Sony), nie dałem rady "Rekrutowi" i "Łowcom umysłów". Może ktoś je zrobił i na jakim sprzęcie? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 12.05.2005
![]() |
Cytat:
Ja mam teraz inny problem !!!!! obrobiłem "Królestwo Niebieskie w Rebuldierze z menu i zauwżyłem że film przy zmianie sceny zatrzymuje sie na sekunde lub dwie !!!!!!!!!!!!!!!!! jest to tragiczne !!!!!!!!!1scena w filmie przeskakuje srednio co 3 minuty !!!!!!!!!!!!!! nie wiem czy to wina mojego stacjonarnego Sonacza , najpierw jeszcze sprawdze jak to chodzi na kompie ..... ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 12.05.2005
![]() |
Cytat:
Dodam że gdzieś bodajże TUTAJ :-) jest niewielki opis co, jak i gdzie. powodzenia Co do czerwonych płyt SONY, to jakoś źle sie z nim i współpracuje, dobrze że nie ma na nich zbytnio ciekawych filmów :-), AnyDVD 5.4.4.1. PODSTAWA !!!! pozdrawiam PYTANIE : czy ktos próbował "Karola" obrobić CCE?? jesli tak to na ile passów go ustawić by był w maire oglądalny ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Przynajmniej wiesz, co znajdziesz w środku - najnowszą wersję, bez żadnych złośliwych dodatków... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|