![]() |
Sa dwie metody:
1. całość obrabiam dvdfab decrypter (darmowy)na twardy dysk, nastepnie clone dvd i wypalenie. 2. dvd shrinkiem nagrywam bez menu - wszystkie czerwone płyty zawsze idą. :piwo: |
zgadzam sie z wypowiedzia kolegi
zgadzam sie z wypowiedzia kolegi ,ja jak mam problem to najpierw DVD Decrypterem a potem czyms innym
|
a czy ktos z was probowal zgrac najpierw DVD Decrypterem najpierw caly film na dysk(on sciagnie zabezpieczenia) i pozniej dopiero przerabiac shrinkiem ?? po co robicie to w locie ?? szkoda napedu
|
Cytat:
|
Cytat:
|
czyli wychodzi na to że płytki zabezpieczone to KLOPS i "każdy sobie rzepke skrobie" ... Kowalski ma taki sam film co ja ale JA go Shrinkiem nie potrafie zgrać bo mam HDD 40 GB i musze używać AnyDVD, a Kowalski 80 GB ??? nie kapuje, napiszcie jak to się spożywa !!!
|
zawyjecie się tu na śmierć panowie.
co do sprzętu to jest w tym trochę racji, ale tylko trochę czerwone płytki są tylko czerwone, ale zbiegiem okoliczności zabezpieczone inaczej. sposoby na przejście były podane na forum tu i gdzie indziej - problem nie istnieje. |
Cytat:
POZDROWIENIA |
Cytat:
Co do tych wodnych zabezpieczeń ... to jeszcze nie TO !! :piwo: oby długo to nie przychodziło |
Film jest zabezpieczony Regionalnie i CSS/CPPM to CPPM to szyfrowanie 56 bitowe z tego co się doczytałem to jest jakiś znak wodny Jeśli odtwarzacz DVD wykryje, że znak wodny skopiowanego dysku nie zgadza się z oryginałem, urządzenie zatrzyma odtwarzanie płyty po 30 sekundach.
poszukaj sobie w gogle o CPPM to wszystko będzie jasne |
Cytat:
a ja powiem tylko tyle że mi każdy film sie zacina i na kompie i na stacjonarce, a gdy wywaliłem z tego filmu menu i zostawiłem goły filmek to wszystko gra wyśmienicie. Co do dzwięku to nic się nie dzieje |
Cytat:
No a z TYM Shrinkiem to chyba doprowadzisz mnie do łez, film 2 godzinny obrobic Shrinkiem ... przeciez to MEDIA MARKT !!!!!! |
Mam ten sam problem z filmem "Królestwo niebieskie". U wszystkich znajomych film zrobiony DVDrebuilderem skacze, dźwięk sie rwie. Co może być tego przyczyną? U mnie na stacjonarnym odtwarzaczu wszystko jest ok.
|
przecytalem wszystkie wypowiedzi w tym watku i dochodze do wnioskow ze wieksza czesc problemow to wina sprzetu nie programow ,nie spotkalem sie z tymi bledami w swojej pracy nad kopiami bezp.a czerwone plyty nie robia na mnie wrazenia to tylko kolor, w/w filmy mam przegrane w wiekszosci i ni mialem z nimi problemow.
spora czesc mam przegrane instant copy, ale od pewnego czasu zaczolem uzywac shrink nie powiem po namowach kolegow z forum . po prostu to wina sprzetu w ktoryms momecie zawodzi , oczywiscie nie zawsze. pozdrawiam |
no niestety na komputzerze dzieję sie to samo, film przy zmianie rozdziału zatrzymuje się na sekundę, ale to nie wina rebuldiera, ale REMEAKERA !!!!!!!! jaki tego powód ???
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:54. |