![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Guru
Data rejestracji: 01.08.2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tego, że obrobiłeś to ja akurat nie neguję. Sam nawet napisałem, że osobiście nie korzystałem i się nie orientuję. Podałem tylko żródło, skąd zaczerpnąłem taką informację i tylko tyle. Jeśli już mieć pretensję, to do redakcji i autora tego tekstu.
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 | ||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Sprawdziłem: w nr 4/2007 niezbędnika KŚ na str 26 opisują metodę zapisania ścieżki WAV z klipów filmowych AVI i mpeg-1 za pomocą VD. A nazwa działu (DVD-Video) oraz słowa autora "DVD z wesela" jasno wskazuje, że rozmawiamy o materiale DVD-Video, czyli mpeg-2, którego nawet nie wczytasz do podstawowej wersji VD - screen dałem już wyżej w tym wątku. Poza tym jeśli nawet dało by radę, to VD ma niemiły zwyczaj kasztanienia nagłówków plików dźwiękowych, więc porównanie do hPhona jest jak najbardziej stosowne. Dlatego podtrzymuję: Cytat:
mi nie sprawia kłopotu... |
||
|
|
|
|
|
#18 |
|
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a Wy dalej swoje
|
|
|
|
#19 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak najbardziej... swoje
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Guru
Data rejestracji: 01.08.2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Owszem, napisano tam o klipach video i o standardzie MPEG, ale nieprecyzyjnie. Nic tam nie napisano, że chodzi akurat o MPEG-1. No... osoby mające z tym do czynienia, być może od razu wiedzą lub domyślą się o co chodzi, ale nie wszyscy przecież są fachowcami. Jeśli już ktoś o czymś pisze, powinien dokładnie wyjaśnić zagadnienie i używać precyzyjnych określeń.
|
|
|
|
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Problem z nagrywaniem DVD - stacja DVD zmienia sie na CD | tordon | Napędy optyczne DVD | 3 | 03.08.2007 05:14 |
| Nagrane DVD i SVCD po latach | Staks | Nośniki optyczne | 3 | 04.05.2007 17:03 |
| Kopiowanie płyt DVD (tylko wydaje się łatwe) | karamba90 | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 7 | 16.12.2006 12:31 |
| Jak stworzyc obraz dvd nagranej zywcem na hdd albo nagrac dvd bezposrednio z hdd | maestro | Napędy optyczne DVD | 7 | 29.10.2004 20:42 |
| VCD na DVD | OscarCD | DVD-Video | 2 | 08.04.2004 21:42 |