![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją |
Ranking: ![]() |
Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.10.2003
![]() |
Tak jak Miho,z tym że ripp Decrypterem. DVD2DVD-R 1.8.0+CCE2.66.01.07.Próbowałem innymi wersjami ale dopiero ten zestaw "odpalił"."H.Potter" pl 5 passe
według instrukcji z pierwszej strony(i następnych) wyszedł całkiem przyzwoicie(super)18.32 godziny na celku 1200+256ddr,wyłączone wszystko co się da w xppro.I nie "ptaszkuję" Ignore CSS[I] |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 08.12.2003
![]() |
Dzięki za info.
Dziś powalczę. Wczoraj wieczorkiem walczyłem ale zmieniłem tylko CCE na wersję CCE 2.67. I tez było Does not found a valid key (bez ptaszkowania Ignore CSS / No Keysearch w Setting. Gdy go odptaszkowałem było to samo co w moim poście powyżej. Dziś zamienię jeszcze DVD2DVD-R na wersję 1.8.0 lub 1.8.1. I zobaczymy co z tego wyjdzie. Z tego co piszecie to ripujecie płytkę na HDD innym programem (Decrypter lub Smart Ripper) a nie DVD2DVD-R ? Odezwę sie wieczorkiem. Pozdrawiam i dzięki jeszcze raz. Azo Ostatnio zmieniany przez Metal_Azo : 04.03.2004 o godz. 08:12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.10.2003
![]() |
A ja mam inną metodę ripowania. Korzystam z DVDShrink-a. Korzystając z funkcji re-author ripuję sam film wyrzucając od razu nipotrzebne ścieżki dźwiękowe i napisy (oczywiście bez kompresji). A dalej to już tylko DVD2DVD-R v1.8.1 który pięknie doprowadzi cały proces do końca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 25.01.2004
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
Po wielu godzinach w sobotę i niedzieę wreszcie się udało. Film z 7 G przerobiłem na 4,7 - czyli to co chciałem. Dzieki wszystkim za rady. No ale nie jest tak jak bym chciał. Otóż robiłem to z koncertem Metaliki 2 DVD. Kilka wersji dźwiękowych. Napisy mnie nie interesowały. Po wielu godzinach otrzymałem wynik na hdd. Zgrałem na płytkę DVD-r i się okazało że nie mam menu. Czyżby DVD2DVD-R nie zgrywał menu ? Proszę o jakąś radę Z góry dzięki za info. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DVD2DVDR nie zgrywa menu. To program. ktorego podstawą działania jest opcja ONLY MOVIE. Czyli sam film, wybrane ścieżki audio, wybrane napisy.
Jabba |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
A może powiesz jak to robić aby było menu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Cytat:
Jabba |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Bywalec
Data rejestracji: 25.11.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Cytat:
W stacjonarnym odtwarzaczu bardzo łatwo przełączyć napisy i ściezki audio. W moim Pioneerze 444 wystarczy ,ze jak ruszy film , wcisnę klawisz Audio i widze na TV jaka ścieżka audio jest w tej chwili a naciskając go po raz drugi, zmieniam na inną. Podobnie z napisami (klawisz subtitles). Poza tym można w menu odtwarzacza ustawić domyślne napisy (PL) i domyślne audio (ENG). Program DVD2DVDR umożliwia ustawienie przed pracą w sekcji Input/Output domyślnych napisów i domyślnej ścieżki audio (wystarczy "zaptaszkować"). Niemożliwe aby Twój odtwarzacz nie miał opcji wyboru ścieżki audio i napisów (jesli nie ma, to jest denny). Niemniej na ustawione w DVD2DVDR domyślne napisy i audio reagować powinien. Jabba P.S. to może czasem potrwać dłużej niż 5 godzin....jak dasz 7 passes a komp nie jest za szybki... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|