![]() |
Cytat:
Też mam zainstalowany Win 7 i przy próbie uruchomienia programu pojawia się komunikat 'Install ASPI Driver firs''. Czy ktoś przebrną ten problem? A może jest jakiś alternatywny program pod Win 7? |
Witam.Po zainstalowaniu tego programy nie mogę go uruchomić.Posiadam Windows 7 32 bity.Pokazuje mi się coś takiego ''Install ASPI Driver firs''.Pomoże ktoś
|
W instrukcji zapisano obsługę VCD? Chociaż zdziwiłbym się gdyby nie...
To serwis. |
Mam tych płyt kilka i żadna nie działa. A żeby było śmieszniej to na kompie działają. W odtwarzaczu mogę oglądać tylko płyty dvd i cd.
|
Jaki program? Albo zrąbana płyta, albo DVD ma problemy z czytaniem. Spróbuj na innej płycie.
|
Witam.
Posiadam DVD MAGNAVOX 439 i gdy chcę obejrzeć film z płyty VCD (jest to płyta dodana do gazety) nie uruchamia mi się . Czy jest jakiś sposób, może trzeba zainstalować jakiś program? |
próbowałam robić zrzuty, ale niestety zdjęcia wychodzą zamazane :( Kurcze załamałam się :/
|
Nie mam niestety dobrej wiadomości - zdjęcia do tego filmu zostały zmniejszone do rozdzielczości 720x576. W dowolnym playerze pewnie (np. PowerDVD) można przechwycić klatki filmu i zapisać w postaci jpg, ale nie będą się one nadawały do druku - za słaba jakość.
|
błagam pomóżcie
Witam serdecznie,
Bardzo proszę o pomoc w takiej oto sprawie. Moje wesele nagrywał fachowiec, wszystko pięknie, ładnie... filmik super, ale mam problem ze zdjęciami, a konkretnie nie mam ani jednego ze ślubu. Wszystkie są nagrane na płycie jako film z podkładem muzycznym. Czy jest możliwe rozbicie go w taki sposób, abym mogła je zanieść jako zwykłe jpg. na płytce do fotografa? Bardzo proszę o pomoc. Agata:nie: Jak napisałam nie w tym miejscu co powinnam to bardzo przepraszam, ale nie miałam pojęcia, gdzie założyć wątek. |
Przepraszam.
Oczywi***347;cie dvd do dvdr. Pomy***322;ka st***261;d, ***380;e pr***243;bowa***322;em te***380; avi do dvd w DVD2SVCD i ten sam problem (te***380; CCE 2,50) |
avi na DVD?
To ja nie wiedzia***322;em nawet, ***380;e ten program to robi - my***347;la***322;em, ***380;e tylko DVD na DVDR. Cz***322;owiek uczy si***281; ca***322;e ***380;ycie... |
dvd2dvdr
Cytat:
??? |
Chyba ju***380; nikt nie korzysta z tego programu, jak widz***281; ;)
|
czy***380;by to by***322; bana***322;, czy rzeczywi***347;cie powa***380;ny problem
( a mo***380;e to ***347;WI***281;TA)!!!!!!!!!!!! pozdr. |
Dvd2dvdr
Witam Wszystkich.
Zadałem już to pytanie w dyskusji o dvd2dvdr, ale może nie wszyscy cztają tą dyskusję, więc zadam je jeszcze raz. Problem dotyczy CCe 2.50 i softu DVD2dvdr 1.8.1. a mianowicie: w programie mam ustawione np. 3 pass dla cce w cce template zaznaczone jest MULITPASS 3, a program robi tylko 1. Jeśli zapuszczam CCE z" ręki" problem nie występuje robi tyle pass ile ma zadane. Gorzej przy współpracy z DVD2DVDr tam robi tylko raz. Spróbowałem jeszcze z DVD2SVCD i jest to samo. Czy gdzieś jescze w CCe jest możliwe, że defoltowo jest nastawione " 1 pass CBR" a ja nie potrafię twgo zmienić. Przy ustawieniach ręcznych zapuszczajęc CCE jest dobrze. Będę wdzieczny za wszelkie sugestie. Pozdrwiam i WESOłYCH śWIąT. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:19. |