![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wiem ze to bylo tluczone nawet ze mna, ale mam problem ktorego nie moge rozwiazac:
- do MaestroSBT wrzucam plik *.ssa, przerrabiam go go do *.son+*.bmp wszystko OK czas rzeczywisy np. 2h - pozniej tak przerobiony plik *.son wrzucam do MaestroDVD i ... tu problem bo obcina mi 1h i wczytuje tylko czesc plikow z tekstem DZIEKI ZA SZYBKA POMOC i jeszcze jedno czy taki znacznik podzialu "|" w teksie musze zamiecic na jakis inny, bo nie pamietam (ale cos mi blyska) - wybaczcie, ale napisy robie tylko okazyjnie |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
I'd like to be a
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 10.07.2003
![]() |
Jeśli konwersję do SSA robisz przy pomocy SubEdit'a to wcześniej zamień '|' na '\N'.
Obcięcie 1h napisów to problem związany z SMPTE materiału video.Tu masz rozwiązanie. W przyszłości najpierw przeszukaj forum a potem postuj
Proud Lantians' descendant. Ostatnio zmieniany przez ideJ : 18.11.2003 o godz. 16:30 |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
KONKWISTADOR
Data rejestracji: 26.03.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#4 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
WIELKIE DZIEKI za podpowiedzi ale jakos sobie poradzilem (wielkie bole), lecz wasze podpowiedzi zostana jak mysle zakodowane w mojej glowie
z nowosci to nie wstawilem znacznika chapter i film sie nie odpalal ![]() na szczescie to bylo tylko na hdd a nie na dvd-r a co do SMPTE to musialem wstawic pierwszego Title z filmu, wkleic napisy i pozniej drugiego Title, bo jak mialem oba Title to juz nie dalo sie zmienic czasu w SMPTE na 00:00:00:00 Ostatnio zmieniany przez icemac : 19.11.2003 o godz. 08:46 |
|
|
|
![]() |
|
|