![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.03.2005
![]() |
Adobe Premiere: Insert Clip
Mam prawie w 100% gotowy material do nagrania na DVD. Potrzebuje jeszcze wstawic pare klipów pomiędzy juz "zlozone" na lini czasu. Robi sie to poprzez przycisk "Insert" na panelu Source okna Monitor. Wstawiany klip powinien "wskoczyc" pomiędzy dwa inne. Niestety tak sie nie dzieje
![]() Wyskakuje okienko z wyborem opcji wstawienia kilpu. Pisze: The source is shorter then the destination i sa rozne opcje do wyboru. Jak wybiore pierwsza to clip zostaje dodany na pocztek i nie naturalnie wydluzony. kolejne dwie opcje sa nie dostepne a jak wybore ktoras z dwoch ostatnich to albo klip zostaje takze dodany z przodu projektu albo pod koniec. Program nie chce mi wstawic klipu wstawic pomiedzy dwa inne klipy. Nie wiem jak rozwiazac ten problem. Licze na wasza pomoc. PS. Nie zabardzo wiem jak tu wstawc obrazek (screena). Jesli mi ktos powie to wstawie. Jesli ktos ma jakies pomysl na rozwiazanie problemu to moge wsylac tego screena na e-maila. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|