Powrót   Forum CDRinfo.pl > >

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 13.09.2001, 21:45   #1
Erric
Gość
 
Posty: n/a
DVDReaper problemy z uruchomieniem !!!!!!! Wyskakuje błąd !!!

Zrippowałem już 2 DVD tum sofcikiem i wszystko było COOL, aż tu nagle pewnego pięknego dzionka uruchamiem go jak zwykle a tu wyskakuje błąd:

Erreur d'execution '62' i coś tam dalej...... CO JEST !!!!!!!!!!!!!!??!!!

Jedyne co mogę zrobić to kliknąć w OK i po tym nic!! Nie pomogła ponowna instalka...........................
  Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 14.09.2001, 11:09   #2
sabor
Stały bywalec ;)
 
Data rejestracji: 10.08.2001
Posty: 151
sabor zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
co dalej? podaj caly komunikat bledu
__________________
GG: 918943
sabor jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.09.2001, 14:53   #3
Erric
Gość
 
Posty: n/a
Oto cała treść błędu :

Erreur d'execution '62'.
L'entree depasse la fin de fichier

W pasku pisze DVDReaper i mogę kliknąć tylko w OK bo jest to jedyny przycisk ..........
  Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.09.2001, 14:23   #4
sabor
Stały bywalec ;)
 
Data rejestracji: 10.08.2001
Posty: 151
sabor zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
no coz komunikat jest chyba po francusku, a ja z francuskiego to dobry nie jestem. ale poproboj standardowych procedur. mam na mysli przeinstalowanie programu. z tym,ze wywal jeszcze info o programie z rejestru. jezeli dalej bedzie sie pojawial blad to znaczy ze wina nie lezy po stronie programu, ale po stronie systemu (min.) wyczysc ponownie rejestr (dolaczam ci znakomity program do czyszczenia rejestru i to na dodatek microsoftu, tak ze nie ma co sie obawiac o system) i zobacz co ci to da. proboj roznych sposobow, nie ma co sie szczypac to tylko system, czasami lepiej troche pogrzebac (nabierzesz doswiadczenia) niz odrazu reinstalowac winde.
pozdrowienia
__________________
GG: 918943
sabor jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport

Podobne dyskusje
Dyskusja Autor Forum Odpow. Ostatni Post
Po zakończeniu nagrywania wyskakuje błąd Kleryk88 Napędy optyczne DVD 4 01.01.2006 20:37
Błąd w CD Mate który ciągle wyskakuje przy ok. 55% Adam Napędy optyczne CD 1 01.01.2002 05:09
ASPI i problemy z uruchomieniem programow. blues_man Napędy optyczne CD 1 23.10.2001 14:41
Clone CD 3.0.5.1 problemy uruchomieniem pumeks Napędy optyczne CD 3 10.08.2001 10:41
Clone CD 3.0.5.1 problemy uruchomieniem PUMEKS Napędy optyczne CD 0 09.08.2001 10:54


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.