![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.10.2004
![]() |
DVDReBuilder
Zrobiłem sobie jeden film (caly proces kompresji) i jest OK.
Kiedy chciałem zrobić sobie następny to zaczeło wyskakiwać coś takiego dla programu CCE Frame size 1576x56 is not suported. Suported frame is up to 720x576 Mniemam, że chodzi o rozmiar ramek jednak za diabła nie mogę zyczaić jak to pozmieniać i gdzie. Pozdrawialski Caterpil |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
Cytat:
Proponuję spróbować CCE 2.67 i oczywiście sprawdzić ustawiena w RB.
![]() |
![]() |
#3 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 14.12.2003
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 19.12.2002
![]() |
Miałem ten problem przy dvd2svcd - chodzi o wersję avisynth'a 8 ) . Prawda, że używacie wersji powyżej 2.5 ? Jak wrócicie do wersji 2.08 (najlepiej) to problemo zniknie . I proszę nie sugerować się moim nick'iem
![]()
![]() |
#5 | |
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
Cytat:
Ale umnie wygląda to tak : Avisynth 2.5 EclCce 1.81 CCE 2.67.00.10 DVD-RB wszystkie od v0.50 do obecnej v0.64 Na tym zestawie , oczywiście wyłącznie w celach poznawczych przerobiłem około 30-40 filmów bez żadnych problemów. (żeby było uczciwie to miałem 2 problemy Nr 1 czyli mój 1 post na forum, i Nr 2 czyli "drobne przycięcia" w filmie ) Niedawno widząc że niektórzy użytkownicy mają problemy z DVD RB zacząłem kombinować jak takie komunikaty błędów uzyskać. No i wzasadzie udało mi się uzyskać chyba wszystkie błędy lub problemy z RB jakie tu były zamieszczone , tylko jest jeden problem z powodu słabej pamięci podlewanej piwkiem wszystkie "wyniki badań" zapisywałem na kartce którą teraz za pierona nie mogę znaleźć tej kartki ! :\ Z tego co wydaje mi się że pamiętam to co Caterpil uzyskał miałem po zastosowaniu CCE 2.50 ale nie na każdym filmie .
![]() |
![]() |
#6 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 14.12.2003
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
Witam
U mnie wystąpił ten błąd po zainstalowaniu DVD2DVD-r. Po odinstalowaniu go i przeinstalowaniu AviSynth-a wsio w pariadkie. Jest "Łokiej" Dzięki za pomoce Pozdrawialski Caterpil |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
![]() |
Apropo DVD2DVD-R
Po zainstalowaniu tego zjawiska zacząłem ustawiać jednak za groma nie mogłem podać ścieżki dostępu do CCEcl.exe Wszystkie możliwe podawałem i za każdym razem wywalał, że to nie jest CCEEcl.exe. Więc zostałem przy starym dobrym i sprawdzonym ReBuilderku Pozdrawialski Caterpil |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|