![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
Cytat:
Co do Star Wars to kopie z RB "rwą" się na większości odtwarzaczy, aż miło ! Zwłaszcza na początkowych napisach . Oczywiście na "starych" RB. Poprawienie tego błędu zlikwidowało u mnie "drobne przycięcia" przy odtwarzaniu innych filmów na moim Pionku 444. Co ciekawe sprawdzałem SW przerabiane RB <0.64 na innych odtwarzaczach, u mnie się tyko przycina dzwięk + delikatnie obraz , na Philipsach tragedia , na Pionerze 5xx idzie bez zająknięcia, to samo Yamacha xxx. W kompie mam Pioneer 107 i podczas odtwarzania pod Power DVD są delikatne przycięcia (SW napisy pocz.) a odtwarzając AllPlayer zero przycięć ! EDIT : Ale pokręciłem ! za dużo piwa ! Z Power DVD i ALLplayer jest u mnie na odwrót! ![]() No ale to już historia !. Dzięki za wyjaśnienia !
Czołgi --> Strona Czołgiem! Ostatnio zmieniany przez Czołgista : 12.11.2004 o godz. 23:58 |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 09.06.2004
![]() |
Panowie czy te przycięcia występują przy kompresji całej trylogii SW czy tylko jakiejść jej części. Pytam bo właśnie będę robił kopie bezpieczeństwa całej trylogii SW i nie wiem który program wybrać RB czy DVD2DVD, wolał bym Rb bo napewno zapodam 10 pass.
Moje wcześniejsze problemy wynikały z uszkodzonego CCE teraz jest wszystko OK. Dzieki za pomoc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 14.12.2003
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |