![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.10.2004
![]() |
DvDRemake raz jeszcze
Udało mi się za pomocą tego programu zmodyfikować menu.
Ale mam pierwsze pytanie. Aby je zadać streszczę krótko o co mi chodzi. Menu to plansze bitowe, które można w dodolny sposób edytować. Ale w którym miejscu jest zawarta informacja na temat podświetlania - czyli: np. żółty kwadracik, a po nim napis, po najechaniu myszką kwadracik robi się zielony. Wszystko jest w porządku gdy nie przesuwam na planszy tego typu elementów, co najwyżej niektóre usuwam, do innych zmieniam tekst. Kiedy przesunę element podświetlany, to potem przy najechaniu kursora zmienia się jego kolor, ale w innym miejscu. Mam nadzieję, że w miarę jasno się wyrażam. Pytanie drugie jest łatwiejsze (chyba). W DvDRemake, efekt końcowy mogę zobaczyć dopiero wtedy gdy wygeneruję cały materiał. Zatem czy jest, a jeżeli tak to jaki program pozwala budować lub przerabiać gotowe menu tak, aby można było zobacz efekt działania samego menu bez generowania całej struktury Vobów. Strasznie się rozpisałem, ale zauważyłem, że ludzie czytają, a Ci co wiedzą - odpowiadają. Z góry im dziękuję. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|