![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.06.2003
![]() |
Format Svcd
Ludzie bardzo prosze o pomoc otoz sciagnalem sobie shreka 2 w formacie svcd i probowalem wszystkiego w alcoholu robie kreator nagrywania i on wykona wszystkie czynnosci a okazuje sie ze na plycie nic nie ma. Sciagnolem sobie nero 63117 i mysle sobie ,da rade wszystko niby poustawiane juz przy koncowce zrzucania z dysku do nero wyskakuje: NIE MOZNA DODAC PLIKU :SHREK: POTRZEBA MPG ZAKODOWANEGO DO SVCD. bledy: nieprawidlowe kodowanie strumienia,brak video,brak audio .Jestem laikiem w tych sprawach i bardzo bym prosi azeby ktos poprowadzil mnie za reke Z gory bardzo dziekuje.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 23.06.2004
![]() |
napisz chociaz co zciagnoles:
.iso .bin .rar .mpeg |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
chodzi o to ze w linku pisze ze jest to obraz plyty svcd i wystarczy go normalnie przepalic ja mam z tym problem dlatego zwracam sie z tym do profesjonalistow.Prosze o szyblka odpowiedz bo walcze z tym shrekiem juz od wczoraj
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
Ludzie bardzo prosze o pomoc gdzie mam sie poradzic jak nie tutaj dla was to jest bulka z maslem a dla mnie czeski film.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
I'd like to be a
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 10.07.2003
![]() |
skoro w linku pisze, że jest to obraz to zapewne wystarczy go wypalic przy pomocy np opcji Burn Image z Nero
W przyszłości choć próbuj czytać ze zrozumieniem bo moim zdaniem zignorowałeś post comptom'a.
![]() |
![]() |
|
|