Powrót   Forum CDRinfo.pl > >

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 13.12.2004, 21:17   #1
czechoj
Dziadek
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika czechoj
 
Data rejestracji: 24.06.2002
Lokalizacja: dolnośląskie
Posty: 5,941
czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Filmy DVD i MOnolith Video

Mam pytanko odnośnie oryginalnych płyt DVD Video z "asygnatą" Monolith
Video. Otórz mój DVD RW Sony DRU-510A nie bardzo chce czytać te płyty miałem juz dwie takie "Monster" oraz "Kill Bill 2" i nic, napęd nie widzi ich. Jak sądzicie czy to rodzaj zabezpieczenia stosowany przez wytwórnie czy zbieg okoliczności. Dodam że wczesniej nie było i nie ma problemów z ripowaniem innych oryginałów a kopię ww można wykonać zwykłym napedem DVD np. LG.
Z pozdrowieniami czechoj
__________________
czechoj
APLIKATOR _ REKULTYWATOR
czechoj jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 17.12.2004, 23:41   #2
JarasMSR
Stały bywalec ;)
 
Avatar użytkownika JarasMSR
 
Data rejestracji: 26.11.2003
Lokalizacja: Wrocław
Posty: 181
JarasMSR zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Liteon 401s@411s i Kill Bill 2 poszedł bez problemu...
__________________
JarasMSR jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 18.12.2004, 20:31   #3
czechoj
Dziadek
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika czechoj
 
Data rejestracji: 24.06.2002
Lokalizacja: dolnośląskie
Posty: 5,941
czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>czechoj jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Dzięki, sam tez zripowałem Kill`a ale szukam podstawy problemu.
__________________
czechoj
APLIKATOR _ REKULTYWATOR
czechoj jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.12.2004, 21:58   #4
MKJ
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 17.12.2004
Posty: 13
MKJ w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Mam trzy oryginalne filmy dvd z Monolithu i mam z nimi problemy na moim Liteonie 1633S.

Przy dwóch płytach po włożeniu płyty do Liteona film się uruchamia, ale zatrzymuje na czołówce z logo i adresem internetowym monolithu. Pomaga tuż przed momentem zacięcia ominięcie czołówki i przejście do menu - dalej już odtwarza bardzo ładnie. Na stacjonarnym dvd oraz dvd-romie kolegi (nie Liteon) jest ok.

Przy trzeciej płycie jest ten sam efekt, ale czołówka się przycina, przycina, ale jakoś idzie. Potem już jest ok, reszta jak wyżej.
MKJ jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.12.2004, 22:50   #5
MKJ
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 17.12.2004
Posty: 13
MKJ w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
I jeszcze coś - to nie jest kwestia tylko filmów Monolithu. Miałem film Warnera, który też się w ten sposób przycinał, z tym że na zmianę: raz na czołówce się zatrzymywał, a drugim razem szedł dobrze.
MKJ jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.