Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
LinkBack Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 13.08.2004, 11:30   #1
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 13.08.2004
Posty: 2
stachueb w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Question [HELP] TMPGNC błąd

Ustawiam wszystko zgodnie z tutkiem ktory jest na cdrinfo ripuje sobie shrek 2 dub. na vcd po okolo 20 minutak wywala mi takie cos:

write error occurred at address 00485422 or module TMPGen.exe with 0020E000.

Moze ktos mi powiedziec dlaczego tak mam i co mam zrobic zeby zripowac sobie .avi do vcd?
stachueb jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 13.08.2004, 13:15   #2
Stały bywalec ;)
 
Data rejestracji: 23.06.2004
Posty: 178
comptom zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
mysle, ze w aviku sa bledy
po zaladowaniu do Vduba w zakladce Video jest opcja sprawdzania bledow
- sprobuj
__________________
Dobre okazje można policzyć na palcu.
comptom jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.08.2004, 13:43   #3
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 13.08.2004
Posty: 2
stachueb w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez comptom
mysle, ze w aviku sa bledy
po zaladowaniu do Vduba w zakladce Video jest opcja sprawdzania bledow
- sprobuj
Mysle ze sie calkowicie nie znasz..

Juz sobie poradzilem z bledem...

A Avik jest 100% dobry.. po prostu wystarczylo kodek w tmpgen przeniesc na sama gore dac mu priorytet.
stachueb jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.08.2004, 13:50   #4
Stały bywalec ;)
 
Data rejestracji: 23.06.2004
Posty: 178
comptom zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
chcialem pomoc
a nie wymadrzac sie
nie liczylem na pochwale
__________________
Dobre okazje można policzyć na palcu.
comptom jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
TrackbacksWyłączone
PingbacksWyłączone
RefbacksWyłączone



Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO