Powrót   Forum CDRinfo.pl > >

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 13.08.2004, 11:30   #1
stachueb
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 13.08.2004
Posty: 2
stachueb w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Question [HELP] TMPGNC błąd

Ustawiam wszystko zgodnie z tutkiem ktory jest na cdrinfo ripuje sobie shrek 2 dub. na vcd po okolo 20 minutak wywala mi takie cos:

write error occurred at address 00485422 or module TMPGen.exe with 0020E000.

Moze ktos mi powiedziec dlaczego tak mam i co mam zrobic zeby zripowac sobie .avi do vcd?
stachueb jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 13.08.2004, 13:15   #2
comptom
Stały bywalec ;)
 
Data rejestracji: 23.06.2004
Posty: 178
comptom zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
mysle, ze w aviku sa bledy
po zaladowaniu do Vduba w zakladce Video jest opcja sprawdzania bledow
- sprobuj
__________________
Dobre okazje można policzyć na palcu.
comptom jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.08.2004, 13:43   #3
stachueb
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 13.08.2004
Posty: 2
stachueb w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez comptom
mysle, ze w aviku sa bledy
po zaladowaniu do Vduba w zakladce Video jest opcja sprawdzania bledow
- sprobuj
Mysle ze sie calkowicie nie znasz..

Juz sobie poradzilem z bledem...

A Avik jest 100% dobry.. po prostu wystarczylo kodek w tmpgen przeniesc na sama gore dac mu priorytet.
stachueb jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.08.2004, 13:50   #4
comptom
Stały bywalec ;)
 
Data rejestracji: 23.06.2004
Posty: 178
comptom zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
chcialem pomoc
a nie wymadrzac sie
nie liczylem na pochwale
__________________
Dobre okazje można policzyć na palcu.
comptom jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.