![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 06.12.2003
![]() |
Informacja o ścieżkach audio
Witam, moje dzisiejsze pytanie jest następujące: jak można i czy w ogóle można odczytać jakie film DVD ma fizycznie ścieżki audio mając do dyspozycji jedynie jeden plik z wielu które normalnie są na płycie, i ewentualnie który plik na to by pozwolił? Wyjaśniam o co mi chodzi, mając kopie DVD zrobioną jakimś transcoderem gdzie usunięto niechciane dodatki, ścieżki audio, napisów, czyli fizycznie ich nie ma natomiast gdy np. wczyta się plik .ifo do IfoEdit te usunięte ścieżki nadal tam są opisane. (Zakładam że jak film zrobiony jest poprzez reauthoring i następnie ponowny authoring z jedynie wybranymi elementami to problemu tego nie będzie ponieważ będą jedynie informację na temat faktycznych składników z których złożymy film).
Jak odczytać informację że są to tylko puste wpisy, ewentualnie jakim programem? Przypomnę że chodzi mi o sytuację gdy mamy dostęp tylko do jednego pliku składającego się na strukturę DVD. Który z plików mógłby to umożliwić - VTS_0x_x.vob, .ifo ? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|