![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Trust No 1
Data rejestracji: 08.11.2004
![]() |
![]()
Hi
Jak wyrzucić dodatki w Tym programie !? nie piszcie mi, że mam robić obróbke w DVDFabie czy tam DVDRemake'u, chce miec menu + film, a dodatki OUT, w dvdfabie jak robie obrobke to wywala takze menu :\ w DVDRemake'u wszystko fajnie jednak po obróbce zacina sie film, DVDShrink robi tak jak chce, zostawia menu + film wywala dodatki, jednak chce miec lepsza jakosc obrazu wiec robie InstantCopy, byłem tez na stronce Robs'a, i jakos sie nie doczytalem jak wyrzucic dodatki, dzieki za pomoc. ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Yoda
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 01.06.2003
![]() |
Na stronce opis dotyczy MMO (sam film). Natomiast aby zachować menu - 'Copy Method' ustawiasz na 'Customized Resize", a dalej "zaptaszasz" co Cię interesuje. Wczesniej nie dokonujesz żadnej edycji w żadnym innym sofcie.
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 13.01.2004
![]() |
zapytanie
panowie robiłem tez IC i wywaliłem ptaszki i jakoś nie miałem menu tulko sam film i dodatku bez polskich napisów które wczesniej zaznaczyłem moze jakis dokładniejszy opis i pytanko czy IC robi lepszą kopie niż dvd shrik
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
![]() |
zapytanie
dodatku gdy usowam ptaszki to nie widze samego menu film mozna zobaczyc i dodatki tez ale nie moge znalez w ktorym pliku jest menu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Trust No 1
![]() |
filmek zrzucilem jako pliki dvd decrypterem w IC w source daje kat. z filmem potem destination gdzie chce, w copy method ustawiam tak jak piszesz, w settings na dole ustawiam sobie txt audio potem mam z menu itp. ale gdzie tam dokladnie pisze EXTRAS !? :\ nie wiem dokladnie co tam trzeba zaznaczyc zeby nie miec dodatkow ...
Content to be copied: Complete disc, main move only i user defined, wiec wybieram user defined ? Default Reduction Method ofkoz daje High Quality ponizej mam wszystko zaznaczone: Automatically adjust video quality Include DVD-ROM content (ma byc odchaczone ?) Include Menus jakbys byl tak mily i napisal mi krok po kroq co mam zanzaczyc zeby miec tak jak chce to bylbym Ci bardzo wdzieczny thx ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Yoda
CDRinfo VIP
![]() |
@ikar39 nie rozrzucaj po całym forum tego samego pytania, przecież już odpowiadałem 2 razy, podglądu menu nie zaznasz, zaptasz dodatkowo 'Include menus' i tyle. Co do jakości sam oceń (IMHO IC minimalnie wygrywa ze Shrinkiem).
![]() |
#7 | |
Yoda
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#8 |
Trust No 1
![]() |
ok dzieki ;o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Ic
Dzieki ale juz sobie poradziłem usówam tylko dodatki reszte zostawiam jest ok menu jest w porządku
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|