Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 20.02.2006, 13:34   #1
Devilman
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 19.07.2004
Posty: 16
Devilman w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Jak dodać gotowe polskie napisy do filmu DVD bez utraty Menu

Witam !!!

Błagam was o pomoc !!! Błagam !!! Juz drugi dzień się z tym męcze i już wszystko mnie boli.
Chodzi o to że chce dodac polskie napisy do filmu DVD i ok przez temat konwersji juz przebrnełem, ale teraz męczy mnie to że tracę menu.
Dlatego prosze was (blagam) wytlumaczcie mi co mam zrobić, jakiego programu uzywac i jak ? Żeby wsadzic gotowe juz .sub i .idx do filmu bez utraty menu.
Będe tez wdzięczny za odesłanie mnie do takie samego topicku w ktorym rozwiazanie jest podane bo jak zwykle nic na tym forum nie moge znalezc (za duzo tego )

Z GóRY DZęKUJę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Devilman jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 20.02.2006, 16:30   #2
Reetou
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 18.05.2004
Posty: 9,590
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Wybierz dowolną metodę dokładania napisów. Po authoringu podmieniasz oryginalne vob'y na nowe i robisz update plików ifo za pomocą programu ifoupdate.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.02.2006, 22:53   #3
Devilman
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 19.07.2004
Posty: 16
Devilman w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Działa !! ale nie do końca
Rzecz w tym, że gdy chce updatowac pliki IFO przez program Ifoupdate.
I robie to na tej zasadzie:
Original IFO patch podałem ścieżkę do pliku VTS_01_0.IFO znajdującego się wsród plików zlepionych z vobów po wsadzeniu napisów i reszty z org. ver. filmu
Authored IFO patch podałem ścieżkę do pliku VTS_01_0.IFO znajdującego się wśród plików po wsadzeniu napisów (czyli po plików po całej zabawie, ale pozbawionych menu)
Następnie jest coś takiego jak ,,Backup IFO patch'' i tu nie wiem czy coz podać czy zostawić tak jak jest czyli ,,C:\''
I wszystko fajnie, ale jak robię ,,Update IFO'' to update się nie robi, a na dodatek wyskakuje mi coś takiego: Run-time error '76'
Patch not found

PS. Konwertowanie napisów i ich wsadzanie zrobiłem korzystając z tego tutka

EDIT:
Wszystko już działa!!!!
Dla przyszłych błądzących
W Backup IFO patch należy wskazać ścieżkę do skopiowanego na HDD org. ifo

Ostatnio zmieniany przez Devilman : 20.02.2006 o godz. 23:23
Devilman jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.02.2006, 02:25   #4
Reetou
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 18.05.2004
Posty: 9,590
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Devilman
Dla przyszłych błądzących
W Backup IFO patch należy wskazać ścieżkę do skopiowanego na HDD org. ifo
Eee, tam

Dowolna ścieżka może być - jest to miejsce, gdzie zapisana będzie kopia oryginalnego pliku ifo (przed modyfikacją), tak na wszelki wypadek.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.