![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.05.2005
![]() |
ZABEZPIECZENIE - duży problem!
Cześć,
Po raz pierwszy spotkałem się z takim zabezpieczeniem ***8211; mianowicie w trakcie próby ripowania LOTR (wersja nie rozszerzona) dokładnie na VOB`ie 04 wiesza mi się odczyt z DVD. Po nikłej ściemce w wypożyczalni, wymieniłem płytę i na drugiej to samo. Używałem programów: Dvd shrink, Smartripper i dvd decrypter, wszystkie te programy tak samo reagują, po prostu nie mogą odczytać do końca tego pliku! (wywala na 42%) Napęd DVD w kompie mam na 100% sprawny, inne filmy bez problemu przerabiałem! Czy jest jakaś inna możliwość zgrania tego materiału (LOTR cz.1) na HDD kompa? Pozdrawiam. Marek P.S. ten sam problem dotyczy Hidalgo ocean ognia. Ostatnio zmieniany przez maras1977 : 07.06.2005 o godz. 20:48 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jasne, że jest.
ale jak sam Napisałeś zamierzasz ukraść ten film ![]() więc tak: jak już będzie Twój - legalnie kupiony i Będziesz chciał wykonać kopię zapasową/bezpieczeństwa ![]() to proponuje najnowszy DVDDecrypter lub/i AnyDVD oczywiście najnowsze. reszta to DVDFab - tego filmu nie warto kompresować tylko podzielić na 2 no i to chyba wszystko. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 23.04.2005
![]() |
ja przegralem te filmy anydvd+instantcopy,tak jak mowil ed hunter anydvd najnowsza wersja
powodzenia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.05.2005
![]() |
Dzieki za pomoc, pobralem wersje lotr extended i poszlo bez problemu. W polecane przez was programy sie zaopatrzylem i licze na to ze tyeraz nic mnie nie zaskoczy!
JESZCZE RAZ DZIEKUJE ZA POMOC. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|