![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 21.08.2004
![]() |
jak skopiowac Metallice???
chce sobie przegrac S&M Metallicy ale mam probleeem
pierwsza płytka bezproblemowo wciągnieta przez shrinka druga płytka niestety stanowi duzy problem (shrink sie wywala, dvdXrescue pluje badsektorami, to samo dvdfab i dvd decrypter) aktulanie probuje decrypterem ominac te badsektory ale to chyba jakies zabezpieczenie bo plyta odtwarza sie normalnie i material w ifoedit tez jakies pomysły ?? Ostatnio zmieniany przez fit : 22.11.2004 o godz. 12:24 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.02.2003
![]() |
Alcohol 120% + AnyDVD może "nieprofesjonalnie" ale skutecznie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
![]() |
alkohol pluje badsektorami od samego poczatku !!! (oprocz warninga ze plyta jest decrypted)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Redakcja
Data rejestracji: 27.12.2003
![]() |
Jakie są te błędy w Decrypterze ??
Jeżeli płyta jest OK, to w zasadzie jedynymi błędami, które moga się pojawić są: W 23:20:44 Skipping Sector 11112 - Pack Header Not Found W 23:20:44 Failed to read Sector 1099008 - L-EC Uncorrectable Error i sa związane z masteringiem płyty. Antidotum na to jest ustawienie Ignore read errors ale obraz w takim przypadku nawet na oryginale moze leciutko sie "przykwadracić"... Pozdrawiam!
Always Quality over Speed - both in a real life and in DVD backup! Polecam: Kopia Samego Filmu - Jakość ponad wszystko! Z DV do DVD Pierwsze kroki w Adobe Premiere Pro - część 1, część 2 Sonic Scenarist - podstawy authoringu (+DVD text, +JACKET_P) Konwersja dźwięku 2.0 -> 5.1 surround + kodowanie do DTS/AC3 Jak dodać polskie napisy do filmu DVD: Sonic Scenarist, Free Tools Z DVB na DVD-R |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
![]() |
w DVDDec to ten drugi blad (W 23:20:44 Failed to read Sector 1099008 - L-EC Uncorrectable Error)
martwi mnie tylko ze zgrywanie bedzie trwalo 2 dni na oryginale nie mam zadnych kwadratow (to mi przypomina SafeDisc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
..: DVD-VIDEO :..
Data rejestracji: 20.08.2003
![]() |
Spróbuj z DOS'a kiedys tak zgrałem koncert Oldfielda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
dziwne bo mam z 20 plyt dvd z koncertami i ani razu mi sie nic podobnego nie przytrafilo !
moze poprostu nie trafilem na zabezpieczona plytke ?
![]() |
#8 |
Bywalec
![]() |
mi tez sie pierwszy raz trafilo - ale jak wiadomo metallica walczy z piratami..., udalo sie zripowac FAB-em (24 godziny ripowal), rip dziala w miare normalnie ale po wciagnieciu do shrinka main movie z angle1 przycina i kwadraci !!! :wody:
walcze dalej (chce to miec na 1 plytce multiangle mi powiewa) btw zorg podeslij mi swoja liste koncertow na (fit@aster.pl) moze cos wymienimy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.10.2004
![]() |
ja zrzucałem ten koncert CloneDVD + AnyDVD i nie było problemów
|
![]() |
![]() |
![]() |