![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją |
Ranking: ![]() |
Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.05.2005
![]() |
Cytat:
Sorka ale my tu dyskutujemy na temat jakości poszczególnych encoder'ów bądź transcoder'ów... wybrałeś zły wątek. |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 12.05.2005
![]() |
wszystko piekne, wszystko ładne... oczy mi już łzawią od czytania ... na to czekałem ... kilka moich opini:
[DivX] podarowąłem sobie juz dawno takie filmy (oglądąłem na TV), wole poczekac aż wskoczy na DVD, wystarczy zrobic przybliżenie na TV i pikselownia gwarantowana, a sceny nocne mnie przerażają (może cos sie zmieniło na dziś ... ostatni mój film w DivX był rok temu), poza tym mozliwość wyboru lektora czy napisów to dlamnie bajeczka (moja mamusia lektor, a ja spokojnie napisiki i to mam na jednej płycie DVD, a niekiedy nawet napisiki angielskie dla nauki języka !!!!) [DVD] no i tu jest wątek ... jakość ?? dla mnie ... powiedzmy przyzwoita ... tylko niezadługo, jaki program ![]() Oglądam zawsze na TV, monitor odpada, na monitorze gram w gierki !!! a co do podziału na płyty ... ja chce na 1 DVD ... nie bede wstawał i zmieniał płyty, jesli film wejdzie na 1 dvd to spoko jeśli nie wywalam co można i kompresja tak by był zadowalający i mieszczący sie na 1 DVD ... :\ ogólnie jade na Shrinku, od czasu do czasu DVD2DVD-R + CCE (Aleksandra musiałem popieścić pare godzinek, ale jakość bez porównania) ... nic nie testuję ... pobieram opinie "wyjadaczy" ... JAK DLA MNIE DVD NA PIERWSZYM MIEJSCU !!! pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 19.12.2004
![]() |
Cytat:
Cytat:
![]() ---------------- Pozdrawiam. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
filmyDVD-Fatalna jakość obrazu na komputerze-czy można zaradzić temu? | Zbih | Napędy optyczne DVD | 9 | 27.04.2005 18:23 |