![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją |
Ranking: ![]() |
Tryby wyświetlania |
![]() |
#10 |
laser nieskalibrowany
Data rejestracji: 31.08.2004
![]() |
DVD Decryptera ,nastepnie Nero Recode używam i napiszę szczerze że nie mam na co psioczyć . W Recode ustawiam głęboką analizę i mam potrzebny film o przyzwoitej , a nawet dobrej jakości.
Mam podobne spojrzenie jak misiek.strefa.p na 3 stronie tego tematu, ale tak to już jest że jednym chodzi o czystośc , ostrość idealnego obrazu , a inni nie przywiązują do tego aż tak dużej wagi. Przecież w kinie gdzie mamy wszelkie ułomności taśmy , - która przecież nie jest orginałem - nie zwracamy aż tak dużej uwagi na to że tak naprawdę obraz ma wady tylko na samym filmie się skupiamy. Temat jest fajny , chociażby z tego względu że pokazuje różne spojrzenia na kwestię nagrywania , jednych skłania do podejmowania wyzwań w tym zakresie, a innych zaciekawia. Ostatnio zmieniany przez Don Laser : 20.01.2006 o godz. 18:34 |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
filmyDVD-Fatalna jakość obrazu na komputerze-czy można zaradzić temu? | Zbih | Napędy optyczne DVD | 9 | 27.04.2005 18:23 |