![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją |
Ranking: ![]() |
Tryby wyświetlania |
![]() |
#76 | |
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() I nie sprubuję ![]() To mogę przysiąc ! ![]()
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#77 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.05.2005
![]() |
W linku poniżej można zobaczyć jaki to ten RECODE 2 jest świetny
![]() http://www.nero.com/eng/Nero_Recode_...son_Sheet.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 19.12.2004
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.07.2005
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.07.2005
![]() |
Problem
Witam mam problem z plytkami verbatim 8.5 dl( tylko tez nagrywalem) chodzi o to ze podczas nagrywania zapelniana jest tylko jedna czesc plyty ( tak jakby normalny dvd-\+r i da sie go odtworzyc na kompie)a gdy zapelnia sie druga czesc wyskakuje blad zapisu uzywalem programow nero i decrypeter (najnowsze wersje)i zawsze bylo tak samo na 50-55 % wystakiwal blad mysle ze to moze byc sprawa nagrywarki moze jakies ustawiena ale prosze o pomoc dzieki pozdrawiam kodo3
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
P.S. ... a tak na marginesie - żeby być lepiej zrozumianym, dobrze jest używać interpunkcji... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.07.2005
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.05.2005
![]() |
Cytat:
Sorka ale my tu dyskutujemy na temat jakości poszczególnych encoder'ów bądź transcoder'ów... wybrałeś zły wątek. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 12.05.2005
![]() |
wszystko piekne, wszystko ładne... oczy mi już łzawią od czytania ... na to czekałem ... kilka moich opini:
[DivX] podarowąłem sobie juz dawno takie filmy (oglądąłem na TV), wole poczekac aż wskoczy na DVD, wystarczy zrobic przybliżenie na TV i pikselownia gwarantowana, a sceny nocne mnie przerażają (może cos sie zmieniło na dziś ... ostatni mój film w DivX był rok temu), poza tym mozliwość wyboru lektora czy napisów to dlamnie bajeczka (moja mamusia lektor, a ja spokojnie napisiki i to mam na jednej płycie DVD, a niekiedy nawet napisiki angielskie dla nauki języka !!!!) [DVD] no i tu jest wątek ... jakość ?? dla mnie ... powiedzmy przyzwoita ... tylko niezadługo, jaki program ![]() Oglądam zawsze na TV, monitor odpada, na monitorze gram w gierki !!! a co do podziału na płyty ... ja chce na 1 DVD ... nie bede wstawał i zmieniał płyty, jesli film wejdzie na 1 dvd to spoko jeśli nie wywalam co można i kompresja tak by był zadowalający i mieszczący sie na 1 DVD ... :\ ogólnie jade na Shrinku, od czasu do czasu DVD2DVD-R + CCE (Aleksandra musiałem popieścić pare godzinek, ale jakość bez porównania) ... nic nie testuję ... pobieram opinie "wyjadaczy" ... JAK DLA MNIE DVD NA PIERWSZYM MIEJSCU !!! pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | ||
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
Cytat:
![]() ---------------- Pozdrawiam. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
laser nieskalibrowany
Data rejestracji: 31.08.2004
![]() |
DVD Decryptera ,nastepnie Nero Recode używam i napiszę szczerze że nie mam na co psioczyć . W Recode ustawiam głęboką analizę i mam potrzebny film o przyzwoitej , a nawet dobrej jakości.
Mam podobne spojrzenie jak misiek.strefa.p na 3 stronie tego tematu, ale tak to już jest że jednym chodzi o czystośc , ostrość idealnego obrazu , a inni nie przywiązują do tego aż tak dużej wagi. Przecież w kinie gdzie mamy wszelkie ułomności taśmy , - która przecież nie jest orginałem - nie zwracamy aż tak dużej uwagi na to że tak naprawdę obraz ma wady tylko na samym filmie się skupiamy. Temat jest fajny , chociażby z tego względu że pokazuje różne spojrzenia na kwestię nagrywania , jednych skłania do podejmowania wyzwań w tym zakresie, a innych zaciekawia. Ostatnio zmieniany przez Don Laser : 20.01.2006 o godz. 19:34 |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.01.2007
![]() |
Witam wszystkich !!
Jak nagra***263; p***322;ytk***281; na CCE i IC8 ?? Je***347;li nagram p***322;ytke niesk***261;presowan***261; na DVD5 to lepiej to zrobi***263; CCE, IC8 czy mo***380;e by***263; standardowy NERO 7 (NERO EKSPRESS)?? Prosze o szybkie odpowiedzi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
![]() @ tomnaj1 -> Jak przegrywasz 1:1, to po co Ci CCE... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.01.2007
![]() |
TEST DVD SHRINKA z filmem XXX 2
Nagrywałem film "XXX 2" na płyte DVD 5. Film zajmuje 7 GB. Konwenterowałem go za pomocą DVD Shrink i NERO Recorde 2. W tym pierwszym trwało to 5 godzin. Film po skonwerterowaniu DVD Shrinkiem nie nadawał się do oglądania . Strasznie się zacinał.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pewnie Rebuilder + CCE +10 przebieg***243;w.
Tylko je***347;li Shrink przerabia***322; Ci 5 godzin, to Rebuilder b***281;dzie pewnie ze trzy...dni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
filmyDVD-Fatalna jakość obrazu na komputerze-czy można zaradzić temu? | Zbih | Napędy optyczne DVD | 9 | 27.04.2005 19:23 |