![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.09.2004
![]() |
Już mi sie problem ze zgrywaniem rozwiązał. Okazało sie że program WinDVR wadliwie ściaga materiał z kamery. Po ściągnięciu materiału Adobe Primere mozna go dalej obrabiać WinDVR. A w końcowym efekcie nagrać na płytę Nerem. Takie mam jak do tej pory osiagnięcia. Jeden klip nie może trwać dłużej niż ok. 18 min. lepiej robić mniejsze. Poza tym na jedna sesje nie wejdzie więcej niż 99 klipów. Dotyczy to również zdjęć.
![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 20.06.2002
![]() |
Oto strona z proponowanymi kontrolerami firewire:karty firewire
Ja sam używam karty firewire Pinnacla i niemam najmnieszych problemów, udało mi się kupić uzywaną na Allegro za śmieszne pieniądze. Z tego co wiem należy unikać kart opartych na chipsetach VIA (z nimi najczęściej występują problemy). PS. Masz rację Maj3 pełny PAL to 756x576, mój błąd.
![]() |
#33 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 11.07.2002
![]() |
kupilem juz na allegro za 45zl karte oparta na VIA :-( myslalem wczesniej ze kamerka, z ktora FW ma wspolpracowac to SONY, ale jednak to jest THOMSON. zobaczymy czy wszystko bedzie ok. pozdr
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|