Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
LinkBack Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 28.08.2012, 19:36   #1
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 17.08.2012
Posty: 3
tusio w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Jeswzcze raz corel video studio x5

Witam !!
Dlaczego po obróbce w corelu mój fil wyswietla sie w rodzielczośći 540x576 choć jest zapisany 720x576 16:9 w programie gspot jest to podane w lini seq ext dodam że zapisuje plik z zmniena kbs/s przy stałym kbs/s problem ten nie występuje
tusio jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 28.08.2012, 22:24   #2
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 18.05.2004
Posty: 9,552
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ni w ząbek nie paniał...

Co to jest fil, lini seq ext i zmniena? Slang jakowyś?
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.08.2012, 23:48   #3
M@X
Get a Mac!
 
Avatar użytkownika M@X
 
Data rejestracji: 18.04.2003
Lokalizacja: Jaworzno
Posty: 10,517
M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Te rozdzielczosc stosowalo kiedys SVCD. Takie oszukiwanie oka dla rozmiaru pliku - zapiszemy 2/3 pikseli, rozciagniemy elektronika odtwarzacza. Sprawdz ustawienia projektu.
__________________
"Android to syfiasty, zabugowany, irytujący, zaprojektowany przez idiotów,
lagujący, udający otwarty i wolny system." - sobrus

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.08.2012, 06:31   #4
Jukebox Hero
 
Avatar użytkownika sobrus
 
Data rejestracji: 17.09.2004
Lokalizacja: Back for the Attack
Posty: 10,800
sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
A skad wiadomo że to Corel zawinił a nie odtwarzacz.

SVCD miało tylko 480x576, ale to tak na marginesie.

Jeżeli to faktycznie problem z Corelem to najlepiej będzie zgłosić to do obsługi technicznej firmy Corel

Ostatnio zmieniany przez sobrus : 29.08.2012 o godz. 06:33
sobrus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 31.08.2012, 21:18   #5
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 17.08.2012
Posty: 3
tusio w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Witam !! Przepraszam za pierwszy post i moje literówki pisząc ten post bardzo się spieszyłem.
Znalazłem przyczyne moich problemów.W czasie zapisu muszę wyłączyć smartrender i plik zapisuje się poprawnie !! Nie wiem dlaczego tak jest !!
Pozdrawiam Wszystkich i dziękuję za odpowiedz !!!
tusio jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
TrackbacksWyłączone
PingbacksWyłączone
RefbacksWyłączone


Podobne dyskusje
Dyskusja Autor Forum Odpow. Ostatni Post
Jak zmienić format w Ulead Video Studio 11 Filmowiec DivX, Xvid, Matroska i inne 4 04.03.2010 07:57
Ulead Video Studio 11 Plus - Program do niczego? - kłopoty z przeplotem. marcin133 DVD-Video 4 09.02.2010 23:24
Parametry pliku MPEG-2 Video KamilSu DVD-Video 6 19.12.2006 22:02
Zgrywanie Video z magnetowidu na PC i brak glosu scheptom DVD-Video 2 28.09.2005 21:54
Zgrywanie Video VHS na Twardy Dysk i brak glosu scheptom DVD-Video 0 27.09.2005 22:31


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO