Powrót   Forum CDRinfo.pl > >

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 28.08.2012, 19:36   #1
tusio
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 17.08.2012
Posty: 3
tusio w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Jeswzcze raz corel video studio x5

Witam !!
Dlaczego po obróbce w corelu mój fil wyswietla sie w rodzielczośći 540x576 choć jest zapisany 720x576 16:9 w programie gspot jest to podane w lini seq ext dodam że zapisuje plik z zmniena kbs/s przy stałym kbs/s problem ten nie występuje
tusio jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 28.08.2012, 22:24   #2
Reetou
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 18.05.2004
Posty: 9,561
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ni w ząbek nie paniał...

Co to jest fil, lini seq ext i zmniena? Slang jakowyś?
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.08.2012, 23:48   #3
M@X
Get a Mac!
 
Avatar użytkownika M@X
 
Data rejestracji: 18.04.2003
Lokalizacja: Jaworzno
Posty: 10,522
M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Te rozdzielczosc stosowalo kiedys SVCD. Takie oszukiwanie oka dla rozmiaru pliku - zapiszemy 2/3 pikseli, rozciagniemy elektronika odtwarzacza. Sprawdz ustawienia projektu.
__________________
"Android to syfiasty, zabugowany, irytujący, zaprojektowany przez idiotów,
lagujący, udający otwarty i wolny system." - sobrus

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.08.2012, 06:31   #4
sobrus
Jukebox Hero
 
Avatar użytkownika sobrus
 
Data rejestracji: 17.09.2004
Lokalizacja: Back for the Attack
Posty: 10,800
sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
A skad wiadomo że to Corel zawinił a nie odtwarzacz.

SVCD miało tylko 480x576, ale to tak na marginesie.

Jeżeli to faktycznie problem z Corelem to najlepiej będzie zgłosić to do obsługi technicznej firmy Corel

Ostatnio zmieniany przez sobrus : 29.08.2012 o godz. 06:33
sobrus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 31.08.2012, 21:18   #5
tusio
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 17.08.2012
Posty: 3
tusio w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Witam !! Przepraszam za pierwszy post i moje literówki pisząc ten post bardzo się spieszyłem.
Znalazłem przyczyne moich problemów.W czasie zapisu muszę wyłączyć smartrender i plik zapisuje się poprawnie !! Nie wiem dlaczego tak jest !!
Pozdrawiam Wszystkich i dziękuję za odpowiedz !!!
tusio jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport

Podobne dyskusje
Dyskusja Autor Forum Odpow. Ostatni Post
Jak zmienić format w Ulead Video Studio 11 Filmowiec DivX, Xvid, Matroska i inne 4 04.03.2010 08:57
Ulead Video Studio 11 Plus - Program do niczego? - kłopoty z przeplotem. marcin133 DVD-Video 4 10.02.2010 00:24
Parametry pliku MPEG-2 Video KamilSu DVD-Video 6 19.12.2006 23:02
Zgrywanie Video z magnetowidu na PC i brak glosu scheptom DVD-Video 2 28.09.2005 21:54
Zgrywanie Video VHS na Twardy Dysk i brak glosu scheptom DVD-Video 0 27.09.2005 22:31


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.