![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.11.2004
![]() |
Kopia Shreka 2
Witam !!
Mam Shreka2 i chciałbym zrobic kopie tej płyty. Nigdy nie zdarzyło mi się kopiować filmów z płyt o pojemności wiekszej niz 4,7GB a ta płyta jest napakowana dodatkami i ma ponad 4,7GB. Nie wiem jak podzielic film i dodatki tak żeby to dobrze było zrobine na dwóch płytach a chciałbym mieć wszystko. Dzieki Wszystkim za pomoc... Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
I'd like to be a
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 10.07.2003
![]() |
Zacznij od przeszukania forum... Tu jest praktycznie tylko o tym jak kopiowac płytki większe niż DVD-5
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.11.2004
![]() |
![]()
dvd-shrink - szybko, za darmo i dość dobrze jeśli wytnie się zbędne dodatki albo jeśli płyta niewiele przekracza pojemność 4.7 GB - polecam - znajdziesz na googlu
pozdr. zeb |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.11.2004
![]() |
Shrek2 kopia c.d.
Ok, poczytałem... i mam kolejne pytanie... Płyta nie jest moja tylko mojej małej siostrzenicy która praktycznie non-stop ją ogląda jak każdą inną bajkę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Yoda
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 01.06.2003
![]() |
Cytat:
jeśli Twoja siostrzenica nie wytrzyma pół godziny bez tej płyty - to zmień siostrzenice ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Bywalec
Data rejestracji: 04.05.2003
![]() |
Robiłem Shreka 2 DVD Shrinkiem i po wycięciu dodatków i menu na płytkę "wchodzi" film z obiema wersjami audio + audio z komentarzami twórców + wszystkie napisy bez żadnej kompresji.
Jeśli zależy Ci na menu (bez dodatków - czyste menu+film) to np. Instant Copy kompresuje bardzo ładnie do 90%. Jedna i druga aplikacja banalnie prosta w obsłudze i oczywiście możesz pracować na obrazie płyty lub na folderach DVD. Dodatki z tej płytki IMO nie są warte zachodu ![]()
![]() |
#7 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja zostawilem menu, ale dir. comments wywaliuem. Wszystkie dodatki tez. Video - UNTOUCHED :-D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.10.2003
![]() |
hihih... Shreku 2... malusia kompresja i z menu wlazł elegancko, a dodatki
![]() ![]()
![]() |
|